«Υπερπολύτιμος βαθμός για εμάς»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Ηρθαμε για να καταθέσουμε την ψυχή τους»

Στην σημασία του βαθμού για τον Εθνικό Αγιονερίου στάθηκε ο Κώστας Φωτιάδης, στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον ΑΡΗ.

Ο βοηθός του Παναγιώτη Διλμπέρη υπογράμμισε το πολύ καλό διάβασμα του αγώνα από την ομάδα του και είπε μάλιστα ότι στόχος ήταν η νίκη. 

Για τον αγώνα: «Απ’ ότι ξέρετε, όπως και στο παιχνίδι του 1ου γύρου, παίζουμε πάντα για την νίκη. Γνωρίζουμε τον ΑΡΗ ως αντίπαλο, αλλά σήμερα ήρθαμε να καταθέσουμε την ψυχή μας. Εχουμε μπροστά μας έναν μαραθώνιο. Σκοπός είναι να σωθεί η ομάδα και σε κάθε ματς προσπαθούμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς».

Για το γεγονός ότι το Αγιονέρι έπαιξε επιθετικά στο δεύτερο μέρος και έψαξε το γκολ: «Στόχος ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πήραμε έναν υπερπολύτιμο βαθμό, απλά είμαστε σε μία φάση που κυνηγάμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό δουλεύουμε και προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά».

Για το σκληρό παιχνίδι που έπαιξε κατά διαστήματα το Αγιονέρι: «Δεν είμαστε ομάδα που παίζει σκληρά. Με έναν τέτοιο αντίπαλο, θα βγει όμως ένταση από τα παιδιά. Σε κάποιες μεμονωμένες φάσεις, βγαίνουν αυτά τα πράγματα. Είναι όμως μέσα στο παιχνίδι. Μιλάμε για μαρκαρίσματα καθαρά από το πάθος των παικτών».

Για το καλό διάβασμα στο παιχνίδι του ΑΡΗ και αν ευνοήθηκαν από την κακή μέρα που βρέθηκε ο Τάτος: «Σίγουρα οι κακές μέρες όπως του Τάτου, βοηθούν. Μελετήσαμε το παιχνίδι και δουλέψαμε πολύ πάνω σε αυτό. Διαβάσαμε το παιχνίδι του ΑΡΗ και πιέσαμε τα ατού του ΑΡΗ, με συνδυαστικά και ατομικά μαρκαρίσματα».

Προτεινόμενα Άρθρα