LIVE: ΑΡΗΣ-Κόροιβος (99-56 Τελικό)

από AllAboutARIS

Ζωντανή ενημέρωση για την εξέλιξη του αγώνα από το AllAboutARIS.

Ο ΑΡΗΣ έχει αφήσει για τα καλά πίσω του την κακή παρένθεση του Ιανουαρίου, μετράει από τότε 7 νίκες σε 8 αγώνες (η ήττα στην Κλαϊπέντα που κόστισε τελικά την πρόκριση) και δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει την ανοδική του πορεία. Οι “κίτρινοι” βρίσκονται στην 4η θέση και θέλουν να κάνουν το απόλυτο κυνηγώντας την 3αδα μέχρι τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ στον οποίο θα κριθούν πολλά. Μέχρι τότε όμως υπάρχει καιρός.

Ο Κόροιβος αποτελεί τον σημερινό αντίπαλο του ΑΡΗ. Πρόκειται για μία αξιόλογη ομάδα που σίγουρα ξυπνάει δυσάρεστες μνήμες λόγω της ήττας στον Α’ γύρο του πρωταθλήματος. Κανείς δεν έχει ξεχάσει την ήττα και κυρίως τον τρόπο που αυτή ήρθε και είναι δεδομένο ότι οι “κίτρινοι” θα ψάξουν και την άτυπη ρεβάνς. Η ομάδα της Αμαλιάδας προέρχεται από μία σημαντική επικράτηση επί της Κηφισιάς, διαθέτει εμπειρία και ποιότητα και χρειάζεται προσοχή, κυρίως στους Ντουέιν Ντέιβις όσον αφορά το σκοράρισμα (2ος στο πρωτάθλημα) και Ντάρελ Χάρις στη μάχη κάτω από τα καλάθια.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του προκειμένου ο ΑΡΗΣ να πάρει το 17ο ροζ φύλλο αγώνα σε 18 αγώνες από την έναρξη της σεζόν στο “Nick Galis Hall”. Το AllAboutARIS θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα καθώς και το ρεπορτάζ πριν και μετά τη λήξη του. Μείνετε συντονισμένοι…

Προτεινόμενα Άρθρα