Τρεις πρώην "αρειανοί"

από AllAboutARIS

Μια μικτή πρώην κιτρινόμαυρη παροικία έχει στηθεί στο Αγιονέρι.

Τρεις πρώην παίκτες του ΑΡΗ θα συναντήσει την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αγιονερίου η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, κάτι που δεν θα συμβεί ασφαλώς πρώτη φορά αφού αρκετοί πρώην κίτρινοι υπαρχουν στα ρόστερ ομάδων της φετινής Γ΄Εθνικής. Στην ομάδα του νομού Κιλκίς αγωνίζονται ο τερματοφύλακας Στέφανος Γουναρίδης που είχε ένα όχι και τόσο επιτυχημένο πέρασμα στο δεύτερο μισό της σεζόν 2013-14 και έχει καταγραφή στη μνήμη των φίλων του ΑΡΗ γιατί το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε ήταν το απίστευτο 4-3 από τον Λεβαδειακό, όταν η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου είχε προηγηθεί με 1-3 και… κατάφερε να χάσει με 4-3 δεχόμενη τρία γκολ στο διάστημα 84΄-90΄). 

Στη χειμερινή μετεγραφική περίοδο, το Αγιονέρι πρόσθεσε στο ρόστερ άλλους δυο πρώην “αρειανούς”. Τον Γιώργο Μαργαρίτη και τον Κώστα Κοτσαρίδη. Ο πρώτος αγωνίστηκε για δυο σεζόν στον ΑΡΗ στη Σούπερ Λιγκ (2012-14) κάνοντας συνολικά 33 παιχνίδια ενώ ο Κοτσαρίδης ερχόμενος αππο την ΑΕΚ τον Ιανουάριο του 2013 και παρότι κάθισε και την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε μόλις σε οκτώ ματς. 

Στο Αγιονέρι αγωνίζεται και ο Ευθύμης Καρασίμος αλλά αυτός δεν αγωνίστηκε στην 1η ομάδα ενώ μέχρι πρόσφατα στο ρόστερ ήταν ακόμη ένας παίκτης των κιτρινόμαυρων ακαδημιών, ο Πάρης Παλιάτσιος που είχε κάνει προπονήσεις επί Τσιώλη με την 1η ομάδα αλλά δεν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. 

Προτεινόμενα Άρθρα