Απίστευτα επεισόδια στο γυναικείο χαντμπολ και φυγάδευση Σαββίδη!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Την ώρα του ημιτελικού ανάμεσα στον Αμύντα Αμύνταιου και τον ΠΑΟΚ άγνωστοι εισέβαλαν στο γήπεδο και εκτόξευσαν αντικείμενα και φωτοβολίδες.

Θλιβερές εικόνες για μια ακόμη φορά στο ελληνικό χάντμπολ. Την ώρα του ημιτελικού ανάμεσα στον Αμύντα Αμύνταιου και τον ΠΑΟΚ άγνωστοι εισέβαλαν στο γήπεδο και εκτόξευσαν αντικείμενα και φωτοβολίδες.

Όλα ξεκίνησαν στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης με το σκορ 17-11 όταν άγνωστοι εισέβαλαν στη Μίκρα και εκτόξευσαν φωτοβολίδες, ενώ χρησιμοποίησαν και πυροσβεστήρες δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Ο Ιβάν Σαββίδης που βρισκόταν στο γήπεδο φυγαδεύτηκε στα αποδυτήρια όπου και παραμένει εκεί. Στο γήπεδο υπάρχει μικρή αστυνομική δύναμη που προσπαθεί να απωθήσει τους ταραξίες.

Οι χούλιγκαν αφού κατέστρεψαν ότι βρήκαν μπροστά τους συνέχισαν και εκτός κλειστού, καθώς εκεί είχαμε μάχες σώμα με σώμα με οπαδούς του ΠΑΟΚ, πριν υπάρξει παρέμβαση των ΜΑΤ, η οποία ήταν καθυστερημένη. Για την ιστορία πριν την διακοπή της αναμέτρησης ο «δικέφαλος του βορρά» ήταν μπροστά με 17-12.

Επίσης από την στιγμή που κανείς από τους εισβολείς δεν φορούσε διακριτικά δεν μπορούμε να πούμε οπαδοί ποιας ομάδας είναι, ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως στο δίπλα κλειστό της Μίκρας (συνολικά το συγκρότημα έχει τρία κλειστά γυμναστήρια), είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 19:00 το Ηρακλής-Παναθηναϊκός για την Volley League και δεν ήταν λίγοι αυτοί που τα συνέδεσαν. 

Προτεινόμενα Άρθρα