"Η πρόκριση χάθηκε στη Λιθουανία"

από AllAboutARIS

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΑΡΗ μίλησε μετά το αγωνιστικό… αντίο του ΑΡΗ στο Eurocup και τόνισε ότι η πορεία στη διοργάνωση αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση, ενώ υπογράμμισε ότι η πρόκριση χάθηκε στην ήττα από τη Νεπτούνας από δικά του λάθη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Ντόμινικ Ουότερς μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο:

Για τη γεύση που αφήνει ο αποκλεισμός του ΑΡΗ από τη συνέχεια του Eurocup: “Υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση. Εντάξει, κερδίσαμε την Αρμάνι και θα έπρεπε να είμαστε χαρούμενοι, αλλά αποδείξαμε ότι μπορούσαμε να περάσουμε εμείς στους “16” του Eurocup και αυτό αφήνει μια πίκρα. Μικρές λεπτομέρειες μας κόστισαν. Αυτό που λέγαμε και με τα παιδιά στα αποδυτήρια είναι ότι το μάθημα από αυτόν τον όμιλο είναι ότι όλα μετρούν. Η διαφορά πόντων, τα πάντα… Είμαι απογοητευμένος, γιατί θα ήταν για όλους πολύ καλύτερα αν περνούσαμε. Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι ποτέ. Κάναμε κάποια σπουδαία πράγματα φέτος, αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε”.

Για το που πιστεύει ότι χάθηκε η πρόκριση:  “Με τη Νεπτούνας σίγουρα. Είχαμε το ματς δικό μας. Είδα το παιχνίδι. Κάποια λάθη δικά μου στο τέλος και αμυντικά και επιθετικά στοίχισαν, γιατί είμαι ηγέτης σε αυτή την ομάδα. Είναι σκληρό αυτό, ήμασταν επτά πόντους μπροστά και δεν σκοράραμε… Πήρα την ευθύνη”.

Για το κατά πόσο ο αποκλεισμός τους επηρέασε στον αγώνα με την Αρμάνι και ποιο ήταν το κίνητρό τους: “Μας ταπείνωσαν και μας ντρόπιασαν στο Μιλάνο. Πήραν τάιμ άουτ ένα λεπτό πριν το τέλος, ήταν ασέβεια αυτό και το είχαμε όλοι στο μυαλό μας. Θέλαμε να αντιδράσουμε και το κάναμε”.

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα: “Θα προπονηθούμε περισσότερο πλέον, δεν θα είμαστε τόσο κουρασμένοι, θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να βγούμε τουλάχιστον τρίτοι! Θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε, δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες”.

Προτεινόμενα Άρθρα