Η ελληνική αγορά, ο Αβραάμ και οι… άλλοι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Αβραάμ και ανάλογες περιπτώσεις παικτών εξετάζονται από τον ΑΡΗ, υπάρχουν όμως αρκετές δυσκολίες

Οσο περνάει ο καιρός και το καλοκαίρι πλησιάζει, τόσο θα εντείνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της νέας χρονιάς από την διοίκηση, με δεδομένο ότι αυτή θα συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Το σταδιακό… ξεσκόνιμα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων, είναι δεδομένο. Παράλληλα όμως εξετάζονται και περιπτώσεις παικτών από το πάνω ράφι, όπως αυτή του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο Καρυπίδης έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία του να δημιουργήσει ένα ρόστερ με τα στάνταρ της Σούπερ Λιγκ και να φέρει παίκτες υψηλού επιπέδου για τα δεδομένα της Φούτμπολ Λιγκ. Για αυτό και έχει στην λίστα του επιλογές όπως αυτή του 31χρονου κεντρικού αμυντικού, ώστε να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ και παράλληλα να… ζεστάνει τον κόσμο.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, εφόσον παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, θέλει 2-3 παίκτες τέτοιου επιπέδου. Δηλαδή μονάδες που θα κάνουν την διαφορά στον ΑΡΗ της επόμενης χρονιάς και φυσικά θα αποτελέσουν βασικά στελέχη της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ. Οι πιθανότητες φυσικά δεν είναι με το μέρος του, αφού οι διαπραγματεύσεις με περιπτώσεις παικτών όπως ο Παπαδόπουλος, είναι λογικό να παρουσιάσουν δυσκολίες στο οικονομικό αλλά και στην κατηγορία που… πουλάς, δηλαδή την Φούτμπολ Λιγκ στην προκειμένη περίπτωση.

Για την ώρα πάντως, οι αναζητήσεις του ΑΡΗ επικεντρώνονται στην ελληνική αγορά και κυρίως στους παίκτες που θα μείνουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν. Αναζητήσεις που θα γίνουν πιο έντονες από τον Μάρτιο και μετά, όπως έχει προαναγγείλει και ο Νίκος Αναστόπουλος σε δηλώσεις του.

Προτεινόμενα Άρθρα