«Υπάρχει πικρία, αλλά συνεχίζουμε»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Κάποια λάθη στην Λιθουανία, μας στέρησαν την πρόκριση»

Τον δικό του απολογισμό για το «αντίο» του ΑΡΗ στην φετινή ευρωπαϊκή του πορεία έκανε ο Σπύρος Μούρτος. Στις δηλώσες του μετά την νίκη επί της Αρμάνι, ο αρχηγός των «κίτρινων» υπογράμμισε την πικρία που νιώθει η ομάδα για τον τρόπο που έχασε την πρόκριση, δίνοντας ραντεβού για την νέα σεζόν. 

Για τον αγώνα: «Ηταν ένα παιχνίδι με σημασία για εμάς, άσχετα αν αποκλειστήκαμε. Ηταν θέμα περηφάνιας μετά την βαριά ήττα στο Μιλάνο, ενώ μιλάμε για ένας ματς που ξυπνάει αναμνήσεις. Πρώτα περηφάνια και αναμνήσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα ανοικτό παιχνίδι. Στην ανάπαυλα είπαμε ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα και αυτό φάνηκε. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Πιστεύω δώσαμε μία χαρά στον κόσμο, με μία νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Τώρα δίνουμε ραντεβού για την επόμενη χρονιά».

Για την πικρία που ενδεχομένως υπάρχει, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας: «Σίγουρα υπάρχει πικρία. Ουσιαστικά κάποια λάθη στην Λιθουανία, μας στέρησαν αυτή την πρόκριση. Ετσι είναι όμως η ζωή. Συνεχίζουμε…»

Για το κατά πόσο η ομάδα νιώθει… γεμάτη με την πορεία της στην Ευρώπη: «Αντικειμενικά, στόχος ήταν να περάσουμε τον 1ο γύρο, αλλά οριακά δεν συνεχίσαμε στους “16”. Πάντα θέλεις ως αθλητής να πας ένα βήμα παραπέρα. Δεν μπορεί η ομάδα να αισθάνεται γεμάτη, ειδικά όταν έχει αποκλειστεί οριακά».

Προτεινόμενα Άρθρα