Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι "κίτρινοι"

από AllAboutARIS

Μπλόκαραν σε κρίσιμα σημεία οι παίκτες του ΑΡΗ

Ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού ήταν δεδομένος και το γεγονός ότι το παιχνίδι γίνοταν στο Κλειστό της Πυλαίας έκανε ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή του ΑΡΗ.Ωστόσο,η ήττα και ειδικά με 3-0 σετ δεν υποβαθμίζει σε καμία περίπτωση την προσπάθεια  των παικτών του ΑΡΗ.

Στο πρώτο σετ ΑΡΗΣ και ΠΑΟΚ πήγαιναν χέρι με χέρι μέχρι το 17-19 και όλα έδειχναν ότι ο ΑΡΗΣ είχε αρκετές πιθανότητες να πάρει το πρώτο σετ και μαζί με αυτό και ψυχολογία που έχει τη δική της σημασία σε ένα ντέρμπι,ωστόσο ένα σερί 8-0 από τον ΠΑΟΚ έδωσε το πρώτο σετ στους γηπεδούχους με 25-19.

Στο δεύτερο σετ ο ΑΡΗΣ ήταν και πάλι ανταγωνιστικός αλλά μπλόκαρε για άλλη μια φορά όταν έφτασε τους 19 πόντους,δείχνοντας ότι η ομάδα παθαίνει ένα “μπλάκ άουτ” στα κρίσιμα σημεία του παιχνίδιου και με λάθη που έκανε έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να κερδίσει και το δεύτερο σετ με σκορ εκ νέου 25-19.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και έχτισαν από την αρχή μια διαφορά,γεγονός που τους έδωσε ένα σχετικά εύκολο σετ με 25-18.Έτσι λοιπόν ο ΑΡΗΣ αποκλείστηκε από την τρίτη φάση του κυπέλλου ανδρών.

Τα σετ του αγώνα:25-19,25-19,25-18

Προτεινόμενα Άρθρα