Τα… συμμαζεύει

από AllAboutARIS

Στην κατοχή του έχει πλέον ο ερασιτέχνης όλους τους χώρους του γηπέδου και ως το τέλος της σεζόν θα επιδιώξει να τους καταστήσει και πάλι λειτουργικούς.

Σε επιχείρηση καλλωπισμού του Κλεάνθης Βικελίδης θα επιδοθεί ο ερασιτέχνης ΑΡΗΣ ως το καλοκαίρι που θα παρθούν οι σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του ποδοσφαίρου. Με συντονισμένες κινήσεις, η διοίκηση του ερασιτέχνη πέτυχε όπως είναι γνωστό να πάρει στην κατοχή της όλα τα καταστήματα από την ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ (έκανε έξωση) ενώ από το περασμένο Σάββατο ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη λειτουργία και του καφέ.

Στόχος είναι ως το τέλος της σεζόν και από τη στιγμή που αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να προχωρήσει σε πλειοδοτικούς διαγωνισμούς για την παραχώρηση κάποιων εκ των καταστημάτων για χρήση, τουλάχιστον θα προσπαθήσει να τα καταστήσει λειτουργικά και οι όποιες αποφάσεις για τη χρήση τους να παρθούν σε συνεργασία με τον νέο ιδιοκτήτη της υπό σύσταση ΠΑΕ. Ετσι αρχικά όλοι οι χώροι θα καθαριστούν, θα βαφτούν και θα γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις που απαιτούνται για να δοθούν κάποια στιγμή σε χρήση. Μικρές εργασίες θα γίνουν και στο καφέ όπως και στις τουαλέτες που παραμένουν παρατημένες εδώ και μια πενταετία σχεδόν. Το αν θα καταφέρουν να τα λειτουργήσουν κιόλας άμεσα θα φανεί από το ενδιαφέρον που θα υπάρξει.

Προτεινόμενα Άρθρα