Λογομαχία Καρυπίδη- Σκόρδα

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Σε έντονο ύφος η συνομιλία των δυο σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Συνάντηση με ιδιαίτερη ένταση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Λάμπρο Σκόρδα. Η συνάντηση που έλαβε χωρο σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο μίας συνάντησης του νυν εφόρου του ποδοσφιρικού τμήματος με τον Γιώργο Αρβανιτίδη αναφορικά με επιχειρηματικές τους δραστηριότητες (ως γνωστόν ο Αρβανιτίδης πούλησε στον Καρυππίδη τα σούπερ μάρκετ του και μετά από πολύ καιρό υπήρξε σημείο επαφής για να δώσουν τέλος στην μεταξύ τους διαμάχη).

Δικηγόρος που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο προσφέρθηκε να γνωρίσει στον κ. Καρυπίδη τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Λάμπρο Σκόρδα που επίσης βρίσκονταν στο ξενοδοχείο για δική του συνάντηση όπως και συνέβη.

Ο πρώην πρόεδρος είπε στον κ. Καρυπίδη ότι δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί ποτέ η εκκαθάριση γιατί θα υπάρξουν ανυπέρβλητα εμπόδια. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες τόνισε ότι δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ η εκκαθάριση και ο ΑΡΗΣ ως νέα ΠΑΕ δεν πρόκειται να ανέβει ποτέ στην Σούπερλίγκ. Από την πλευρά του ο κ. Καρυπίδης του σημείωσε ότι φέτος η ομάδα θα πετύχει την άνοδο στην Β εθνική, δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την εκκαθάριση και η ομάδα αρχικά θα παίξει στην Β και στην συνέχεια στην Λίγκα.

Εκεί κάπου ανέβηκαν οι τόνοι με τον κ. Σκόρδα σύμφωνα πάντα με αυτήκοους μάρτυρες να σημειώνει προς τον Καρυπίδη: “Θέλεις να πάρεις τζάμπα τον ΑΡΗ, αλλά αυτό δεν θα γίνει γιατί δεν θα τελειώσει ποτέ η εκκαθάριση και δεν πρόκειται η ομάδα να παίξει στην Λίγκα”, με τον κ. Καρυπίδη να απαντά: “Η ομάδα θα παίξει κανονικά στην Σούπερλιγκ και θα το δεις και εσύ και όλοι οι άλλοι που εξαιτίας σας έφτασε η ομάδα να παίζει στην Γ εθνική. Γιατί εσείς την χρεώσατε και την ρίξατε στην Γ εθνική”.

Ο Λάμπρος Σκόρδας αντέδρασε λέγοντας ότι ο ίδιος δεν χρέωσε την ομάδα και δεν ήταν δική του ευθύνη: “Δεν χρέωσα έγω την ομάδα. Να πας να βρεις ποιοι χρέωσαν και την έφτασαν σε αυτή την κατάσταση”, για να του απαντήσει εκ νέου ο Καρυπίδης: ¨Εγώ δεν έχω καμία δουλειά να τους βρω. Εσύ διοίκουσες τον ΑΡΗ και όλοι οι υπόλοιποι και το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί στην Γ εθνική λόγω χρεών. Οι δικές σας επιλογές οδήγησαν την ομάδα σε αυτές τις κατηγορίες. Εγώ ήρθα στην Γ΄ εθνική και θα τον πάω στην Β΄ και μετά στην Λίγκα, όπου θα πρωταγωνιστεί για να γλιτώσει μια και καλή από όσους τον έφτασαν σε αυτό το σημείο”.

Για το ποιος θα δικαιωθεί από τους δυο είναι κάτι που θα το δείξει το μέλλον. Περί χρεών και πώς έφτασε η ομάδα σε αυτό το σημείο έχει αποφανθεί η ιστορία… Σε κάθε περίπτωση τα συμφέροντα του ΑΡΗ (και κατ’ επέκταση του Καρυπίδη εφόσον πάρει τις μετοχές της νέας ΠΑΕ) είναι ξεκάθαρα απέναντι στα προσωπικά συμφέροντα του Λάμπρου Σκόρδα. Αυτό πλέον είναι σαφές και ξεκάθαρο από τον οποιονδήποτε…

Προτεινόμενα Άρθρα