Έχει σφυγμό ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Ένας ψυχωμένος ΑΡΗΣ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, κέρδισε με 3-0 τον Φοίνικα Σύρου και πήρε ένα υπερπολίτιμο για την δύσκολη συνέχεια «τρίποντο».

Οι παίκτες του Γιάννη Μέλκα γνώριζαν πως περιθώρια γι’ άλλες απώλειες δεν υπήρχαν, γι’ αυτό μπήκαν εξ’ αρχής με πολλή ενέργεια και συγκέντρωση στο παιχνίδι. Οι «κίτρινοι» παίζοντας έξυπνα, πήγαν το παιχνίδι στον ρυθμό που τους ευνοούσε, διατηρώντας τον απόλυτο έλεγχο.

Στα δύο πρώτα σετ, οι παίκτες του Γιάννη Μέλκα εφήρμοσαν κατά γράμμα το αγωνιστικό πλάνο και κατάφεραν να επικρατήσουν, κάνοντας το 2-0.

Στο τρίτο σετ, οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια απέλπιδα προσπάθεια να διατηρηθούν ζωντανοί στην διεκδίκηση της νίκης, μπαίνοντας με σερί 4-0 για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με 18-19. Σ’ εκείνο το σημείο, η εμπειρία των παικτών του ΑΡΗ και η ψυχραιμία με την οποία διαχειρίστηκαν την κατάσταση, τους βοήθησε ν΄ ανακτήσουν το προβάδισμα στο σκορ και να πάρουν εν τέλει μια πολλή σημαντική νίκη, μια νίκη που τους ανεβάζει στους 15 βαθμούς και την 9η θέση της βαθμολογίας (ξεπέρασαν την Παναχαϊκή που έχασε απόψε 3-1 από τον Ολυμπιακό).

Τα σετ: 25-20, 25-22, 26-24

Προτεινόμενα Άρθρα