"Υπάρχει υγεία σε όλα τα κομμάτια του τμήματος"

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Γιαννάκης μίλησε στην εκπομπή AllAboutARIS On Air για τον σημερινό τελικό της ομάδας βόλεϊ νεανίδων του ΑΡΗ κόντρα στην Δόξα Αμπελοκήπων και για τους στόχους της γυναικείας ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι ένα κομβικό ματς για εμάς και ελπίζουμε, αν όλα πάνε καλά, η ομάδα μετά το 2001 που κατέκτησε τελευταία φορά το πρωτάθλημα νεανίδων, να το επαναλάβει. Πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε όσοι φίλοι μπορούν και θέλουν να έρθουν να μας υποστηρίξουνε, να το κάνουν».

Για την Ελπίδα Αμπελοκήπων, την αντίπαλο του ΑΡΗ στον τελικό:

«Τα τελευταία δύο χρόνια έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ. Εχθές είχε μια ατυχία, καθώς τραυματίστηκε μια πολλή καλή της αθλήτρια, η Κατερίνα Παπάζογλου. Είναι φαβορί η Ελπίδα , αλλά φέτος τα πάμε καλά, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, κι ελπίζουμε αυτό να βγει και στο γήπεδο».

Για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό:

«Παίζουμε αύριο στις 15:00 στο ΔΑΚ της Πυλαίας. Είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά στο Κύπελλο που είναι ο θεσμός των εκπλήξεων όλα μπορούν να συμβούν».

Για το γυναικείο βόλεϊ που κάνει πολλή καλή πορεία:

«Όταν ανέλαβε ο κ. Ρετζεπέρης και η ομάδα του, θέλαμε να κάνουμε κάτι καλό στο γυναικείο βόλεϊ. Στόχος δεν ήταν μόνο οι γυναίκες ή μόνο οι ακαδημίες, ήταν όλη η δομή του γυναικείου βόλεϊ. Η δουλειά που γίνεται μας οδηγεί στα θετικά αποτελέσματα. Το αγαπάμε το τμήμα και τρέχουμε γι’ αυτό. Οι αποτυχίες είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι, αλλά το θέμα είναι να είσαι πάντα ψηλά στον στόχο. Σήμερα π.χ. εμένα μου αρκεί που είμαστε στον τελικό και θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Αν παίκτριες από την ομάδα των νεανίδων θα ενισχύσουν την γυναικεία ομάδα:

«Από τις 14 παίκτριες που έχουν αγωνιστεί φέτος με τις γυναίκες, οι έξι παίζουν και με τις νεάνιδες. Από την αρχή η δεύτερη ομάδα μας στο γυναικείο, αποτελείται από τις νεάνιδες».

Για τα νησιά που έχουν πολύ καλές ομάδες στο βόλεϊ:

«Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα το οποίο για να μπορέσεις να φτάσεις σε κορυφαίο επίπεδο στην Ελλάδα, δεν χρειάζεται τόσα χρήματα, όσα χρειάζονται στο ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ και είναι και πιο «καθαρό». Τα νησιά γενικότερα επενδύουν στο βόλεϊ. Η Μύκονος σκέφτεται να κάνει ομάδα βόλεϊ».

Για τους στόχους της γυναικείας ομάδας:

«Αρχικός στόχος ήταν να σωθεί η ομάδα. Πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος η ομάδα σώθηκε, τώρα στόχος είναι να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Μέσα από την δουλειά και την διάθεση που υπάρχει, ανεβάσαμε λίγο τον πήχη. Καμία ομάδα που ανεβαίνει από την μικρότερη κατηγορία δεν έχει καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα με την επάνοδό της. Ελπίζουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και η φετινή χρονιά να είναι μια παρακαταθήκη για την επόμενη.

Όλα είναι θέμα δουλειάς και θέμα υγείας. Υγεία υπάρχει σε όλα τα κομμάτια του τμήματος και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Προτεινόμενα Άρθρα