Στην έξοδο ο Τεννές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τριγμούς προκάλεσε στον Απόλλωνα η εντός έδρας γκέλα της Κυριακής με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της SportDay όλα ξεκίνησαν στο ημίχρονο του εν λόγω αγώνα, όταν ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Μπάμπης Τεννές προχώρησε στην αντικατάσταση του Γκότοβου για το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο ίδιος και με το οποίο οι Σερραίοι προηγήθηκαν στο σκορ.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο παίκτης αντέδρασε βγάζοντας τη φανέλα του, με τον έμπειρο τεχνικό να του αναφέρει: «Μην αντιδράς έτσι. Γκαντεμιάζεις την ομάδα», χωρίς ωστόσο να πάρει απάντηση από τον κεντρικό αμυντικό.

Η συνέχεια στο εν λόγω συμβάν δόθηκε την Δευτέρα (1/2) με τον βοηθό του Τεννέ Γιώργο Κόλτση, να μην επιτρέπει στον παίκτη να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, παραπέμποντας τον στο γραφείο του Τεννέ, ο οποίος του ζήτησε να λύσει το συμβόλαιο του καθώς δεν υπολογίζεται από τον ίδιο.

Χαρακτηριστικά ο κόουτς των «κυανόλευκων» ανέφερε: «Έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου σε σένα. Καλύτερα να φύγεις από την ομάδα». Ο Γκότοβος από την πλευρά του, αρνήθηκε να προβεί στην συγκεκριμένη κίνηση, λίγες ώρες μάλιστα προτού εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.

Ωστόσο δεν ήταν μόνο ο Γκότοβος αυτός από τον οποίο ζητήθηκε να λύσει το συμβόλαιο του, καθώς κάτι παρόμοιο συνέβη και με τους Παναγιώτη Λαγό και Στέλιο Κρητικό, οι οποίοι μετά το τέλος της προπόνησης κλήθηκαν να δώσουν το παρών στα γραφεία της Ριζούπολης.

Αμφότεροι ειδοποιήθηκαν από τους τεχνικούς διευθυντές της ομάδας Τσέλιο, Κοτταρά αλλά και από τον Γενικό Αρχηγό Αντώνη Λεβεντογιάννη ότι δεν υπολογίζονται από τον προπονητή και ότι θα πρέπει να λύσουν τα συμβόλαια τους έπειτα από εισήγηση του, εξέλιξη που προκάλεσε την αντίδραση τους καθώς τα περιθώρια για να βρουν ομάδα είχαν στενέψει.

Ζήτησε να φύγει ο Βάντερσον!

Πέρα όμως από τους τρεις παίκτες οι οποίοι ενημερώθηκαν να φύγουν, υπήρξε και η οικειοθελής αποχώρηση του Βάντερσον από την ομάδα. Ο Βραζιλιάνος μπήκε στο καμαράκι της Ριζούπολης και ζήτησε να φύγει από την ομάδα αίτημα το οποίο δεν έγινε αποδεκτό.

Προς την έξοδο ο Τεννές

Όπως ήταν φυσικό ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, ενημερώθηκε για την κατάσταση που δημιουργήθηκε και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να «τελειώσει» τον Τεννέ, εξέλιξη η οποία θα έχει σαν αποτέλεσμα την παραμονή των τριών παικτών στις τάξεις της ομάδας.

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα