Ο Λουίς φαν Χάαλ εμπλέκεται σε σεξουαλικό σκάνδαλο (pic)

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Κι όμως, του συνέβη και αυτό του Ολλανδού προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,

Κι όμως, του συνέβη και αυτό του Ολλανδού προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακόμα και αν ο πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας δεν είναι ο ίδιος, αλλά ένας νάνος – σωσίας του! Όσα συνέβησαν και αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα «SUN» μοιάζουν πραγματικά απίστευτα και ο ίδιος ο φαν Χάαλ αν διάβασε το δημοσίευμα θα πρέπει να έμεινε εμβρόντητος. 

Ο συγκεκριμένος σωσίας, λοιπόν, βγάζει τα προς το ζην εμφανιζόμενος σε διάφορες εκδηλώσεις και παριστάνοντας τον προπονητή των «κόκκινων διαβόλων». Σε μια από αυτές, που διοργανώθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό, λίγο πριν εμφανιστεί για να κάνει το σόου του, έκανε… ζέσταμα με την σύζυγο του διοργανωτή! 

Όταν λέμε σόου, φυσικά, μιλάμε για σεξ. Ο διοργανωτής άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά όταν η γυναίκα του, που υποτίθεται είχε πάει στην τουαλέτα, αργούσε να επιστρέψει. Μετά από είκοσι λεπτά άρχισε να την αναζητεί στις γυναικείες τουαλέτες. Πλησιάζοντας άκουσε κραυγές… ευχαρίστησης και μπαίνοντας είδε τη σύζυγό του να κάνει έρωτα με τον νάνο – φαν Χάαλ! 

«Αν αυτός δεν μπορεί να ικανοποιήσει τη γυναίκα του, εγώ δεν φταίω» ήταν το μοναδικό σχόλιο του σωσία, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε αργότερα συμμετείχε στο παρελθόν και σε ταινίες πορνό.

Προτεινόμενα Άρθρα