«Καμικάζι» στην Πυλαία!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην «μάχη» των «αιωνίων» της Θεσσαλονίκης στραμμένα απόψε όλα τα μπασκετικά βλέμματα της Ελλάδας

Γόητρο, εγωισμός, βαθμολογικό ενδιαφέρον, αποδείξεις… Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτήριζαν ανέκαθεν τα ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ. Και αυτά είναι που μαζί με άλλα πολλά, θα συνθέσουν το αποψινό ντέρμπι ανάμεσα στους δύο «αιώνιους» της Θεσσαλονίκης. 

Στις 21:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS2/ NS2 HD) όλα τα μπασκετικά βλέμματα -και όχι μόνο- θα είναι στραμμένα στην έδρα του ΠΑΟΚ, όπου θα διεξαχθεί η μεγάλη αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική της Μπάσκετ Λιγκ. 

Ο ΑΡΗΣ θα πάει στην έδρα του «Δικεφάλου» με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη επί της Αλμπα, κόντρα στην παράδοση που τον θέλει να δυσκολεύεται αρκετά στα εκτός έδρας παιχνίδια του, το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της και έτσι ο Πρίφτης θα έχει όλα του τα «όπλα» στην… σκακιέρα της Πυλαίας, όπου οι «κίτρινοι» έχουν δύσκολη αποστολή.

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», ο Σούλης Μαρκόπουλος πολύ δύσκολα θα έχει στην διάθεση του τον Μαργαρίτη, αφού τις τρεις τελευταίες ημέρες δεν συμμετέχει στις προπονήσεις λόγω τραυματισμού. Αντίθετα ο Βασιλειάδης ακολούθησε χθες το μεγαλύτερο πρόγραμμα και παρά τις ενοχλήσεις στο πέλμα, αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στο αποψινό ντέρμπι. 

Προτεινόμενα Άρθρα