Η κορυφή ανήκει στην Μπάρτσα

από AllAboutARIS

Με ένα γκολ του Μέσι κι ένα του Σουάρες, η Μπαρτσελόνα πήρε το ντέρμπι κορυφής κόντρα στην Ατλέτικο με 2-1 και βρίσκεται πλέον μόνη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 51 βαθμούς.

Οι “ροχομπλάνκος” ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδια και στο 10ο λεπτό ο Κόκε, “πάγωσε” το “Καμπ Νου”, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Η Μπαρτσελόνα αντέδρασε και στο 30 ο Μέσι έφερε εκ νέου το σκορ σε ισορροπία. Οκτώ λεπτά αργότερα, ήταν σειρά του Λουίς Σουάρες να βρει δίχτυα και να κάνει το 2-1. 

Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Φελίπε Λουίς έκανε ένα δολοφονικό τάκλινγκ στο Μέσι, αναγκάζοντας τον ρέφερι της αναμέτρησης να τον αποβάλει με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα. 

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα γκολ, όμως καμία από τις προσπάθειές τους δεν βρήκε στόχο, με αποτέλεσμα το 2-1 να διατηρηθεί μέχρι τέλους. 

Με αυτό το τρίποντο οι “Μπλαουγράνα” ‘εφτασαν τους 51 βαθμούς και φιγουράρουν στην 1η θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα η Ατλέτικο, παρέμεινε στους 48 βαθμούς και την 2η θέση.

Προτεινόμενα Άρθρα