Όταν πήρε… φωτιά ο Οκάρο

από AllAboutARIS

Ο Οκάρο Ουάιτ, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Π.Α.Ο.Κ., πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με την φανέλα του ΑΡΗ, οδηγώντας τους «κίτρινους» εκ του ασφαλούς στη νίκη. Ο Αμερικανός ευελπιστεί να κάνει το ίδιο και αύριο , προκειμένου ο Αυτοκράτορας να φτάσει σε μια ακόμη νίκη.

Ο Οκάρο Ουάιτ είναι ένα από τα… βαρόμετρα του φετινού ΑΡΗ και η αγωνιστική του κατάσταση επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την συνολική εικόνα της ομάδας. Ο 23χρονος Αμερικανός έχει αποδείξει πως στην καλή του ημέρα είναι ικανός να διαλύσει την οποιαδήποτε άμυνα και να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Όπως έκανε δηλαδή κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ. στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Basket League.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της 24 Οκτώβρη ο Αμερικάνος φόργουορντ τελείωσε τον αγώνα με 27 πόντους (7/10 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 4/4 βολές), 11 ριμπάουντ (5 επιθετικά, 6 αμυντικά), 7 κερδισμένα φάουλ, 1 κλέψιμο και δύο λάθη, σε 27:51. Αυτή είναι η κορυφαία εμφάνιση, μέχρι τώρα, του Αμερικανού στην φετινή σαιζόν. Στο αυριανό ντέρμπι ο ΑΡΗΣ θα χρειαστεί τον καλό Ουάιτ, προκειμένου να φύγει με το «διπλό» από το Κλειστό της Πυλαίας.

Προτεινόμενα Άρθρα