Άπαντες παρόντες ενόψει Κυριακής

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (31/01, 21:00) με τον ΠΑΟΚ, για τη 16η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29/01) περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους καλαθοσφαιριστές στη διάθεσή του. Πριν από την προπόνηση, το τεχνικό τιμ του ΑΡΗ ανέλυσε στους παίκτες τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας με τη βοήθεια του βίντεο.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο (30/01) με μία απογευματινή προπόνηση, της οποίας επίσης θα προηγηθεί προβολή βίντεο.

Στην προπόνηση ο Ndamukong Suh

Στην προπόνηση της ομάδας το «παρών» έδωσε ένας από τους αστέρες του Αμερικανικού Football (NFL). Ο λόγος για τον Ndamukong Suh των Miami Dolphins, ο οποίος είναι επιστήθιος φίλος του Dominic Waters και αφίχθη σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ως καλεσμένος του γκαρντ του ΑΡΗ. Ο 29χρονος Αμερικανός αμυντικός των Dolphins θα παραβρεθεί και στον αγώνα του ΑΡΗ με τον ΠΑΟΚ.
Ο συγκεκριμένος σταρ του NFL θεωρείται ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους αθλητές στο συγκεκριμένο άθλημα αλλά και στον κόσμο εχοντας υπογράψει εξαετές συμβόλαιο για 114 εκ. δολάρια.

Προτεινόμενα Άρθρα