"Τελειώνει" από τον ΠΑΟΚ ο Πρέλεβιτς

από AllAboutARIS

Το βούλευμα που στέλνει τον Μπάνε Πρέλεβιτς σε δίκη για κακούργημα αποτελεί την… αντίστροφη μέτρηση για την παραμονή του στην προεδρία της ΚΑΕ, καθώς βάσει νόμου, εντός 15 ημερών ο ΠΑΟΚ πρέπει να τον αποπέμψει από το ΔΣ.

Η αποκάλυψη πως ο επικεφαλής της ΚΑΕ παραπέμπεται σε δίκη για κακούργημα τον φέρνει προ της εξόδου της ΚΑΕ, καθώς από τη στιγμή που η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ πάρει στα χέρια της επίσημα το βούλευμα, τότε αυτόματα υπάρχει περιθώριο 15 ημερών προκειμένου να τον αποπέμψει από την προεδρία, αλλά και από το ΔΣ της ομάδας.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν δεν το πράξει ο ΠΑΟΚ μέσα στην απαιτούμενη προθεσμία, τότε θα το κάνει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, καθώς η κατηγορία αφορά κακούργημα.

Σε κάθε περίπτωση, όπως είχε καταγράψει από νωρίς το AllAboutARIS ο Πρέλεβιτς βρίσκεται κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος  και “τελειώνει” από την προεδρία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Προκαλεί πάντως εντύπωση οτι στην Θεσσαλονικη έχει ηχήσει.. σιωπητηριο και δεν σχολιαζεται ούτε αναφέρεται κάτι για το συγκεκριμένο θέμα.

Προτεινόμενα Άρθρα