Θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών ο Κέβιν Ντίλαρντ

από AllAboutARIS

Θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών βρέθηκε ο Κέβιν Ντίλαρντ του Απόλλωνα, σε δείγμα που είχε δώσει στις 3 Ιανουαρίου μετά το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Αναμένεται η τιμωρία του Αμερικανού γκαρντ.

Πάνω που ο Απόλλων μετρούσε τρεις συνεχόμενες νίκες απέναντι στα Τρίκαλα, το Ρέθυμνο και τον Κόροιβο, η ομάδα της Πάτρας θα μείνει χωρίς το κορυφαίο της «γρανάζι», καθώς ο Κέβιν Ντίλαρντ βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, σε δείγμα που είχε δώσει στις 3 Ιανουαρίου μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Το πρώτο δείγμα που έδωσε έδειξε πως έχει κάνει χρήση ινδικής κάνναβης, με αποτέλεσμα να εξεταστεί και το δεύτερο.

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα περιμένουν να μάθουν το διάστημα αποχής του Ντίλαρντ, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η τιμωρία του από τον Αθλητικό Δικαστή. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις, η τιμωρία που προβλέπεται κάνει λόγο για απουσία ενός με τρεις μήνες.

‘Οπως και να έχει, το πλήγμα είναι μεγάλο για την ομάδα της Πάτρας που θα στερηθεί για τουλάχιστον ένα μήνα τον κορυφαίος της παίκτη, αφού ο 26χρονος Αμερικανός είχε 19.3 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ κατά μέσο όρο στην Basket League.

Προτεινόμενα Άρθρα