Μπαίνει σε φουλ ρυθμούς…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πρωινή προπόνηση σήμερα για την ομάδα, στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου

Στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων (31/01, 15:00) στρέφουν άπαντες την προσοχή τους στον ΑΡΗ από σήμερα.

Οι «κίτρινοι» ξεκινούν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης και ο Νίκος Αναστόπουλος μετράει πάλι απουσίες, υπάρχει όμως και η επιστροφή του Γεωργιάδή.

Ο έμπειρος μπακ ακολούθησε χθες το μεγαλύτερο μέρος του προπονητικού προγράμματος και σήμερα αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, εν όψει του αγώνα στους Αμπελόκηπους. Τωρα, αν θα επιστρέψει από αυτή την εβδομάδα στα πλάνα ενδεκάδας του Αναστόπουλου, είναι κάτι που θα αποφασίσει ο 58χρονος τεχνικός. Ο «Αναστό» θέλει να σιγουρευτεί ότι ο παίκτης θα είναι 100% υγιής και ανάλογα με το πως θα τα πάει στις προπονήσεις των επόμενων ημερών, θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Αλλωστε δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει, αφού έχει και την επιλογή του Βουτσιά, που έδειξε να ανταποκρίνεται καλά ως δεξιός μπακ, απέναντι στην Καβάλα. 

Οσον αφορά τις απουσίες, ο Αναστόπουλος δεν υπολογίζει για ένα ακόμη ματς τον τιμωρημένο Καζναφέρη, όπως και τους τραυματίες Κόκε, Παυλίδη. Ο Ισπανός αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς από την επόμενη εβδομάδα. Οσον αφορά τον Παυλίδη, αν δεν προλάβει το επόμενο εντος έδρας ματς με τον Αγιονέρι, λογικά θα είναι έτοιμος μέχρι τον αγώνα με τον Λαγκαδά, στα μέσα Φλεβάρη.

Προτεινόμενα Άρθρα