Τα «βρίσκουν» με τέσσερις, προσπάθεια και για τους υπόλοιπους

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ξεκαθαρίζει το αργότερο αύριο η κατάσταση στο ΤΑΑ

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ, αφού το αργότερο μέχρι αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση όσον αφορά το θέμα των μειώσεων.

Το καινούργιο δεδομένο που προκύπτει ανεπίσημα από τον Ερασιτέχνη, είναι ότι τέσσερις από τους επτά στους οποίους προτάθηκε η μείωση, φέρονται να είναι κοντά στο να απαντήσουν θετικά. Συγκεκριμένα ο προπονητής, Γιάννης Μέλκας, όπως επίσης και οι Μπαμπαλιούτας, Κυριακίδης και Χαριτωνίδης, θα δεχθούν, όπως προκύπτει, την μείωση του 30%. Από την άλλη όμως, Ανδρεάδης, Σωτηρίου και Γκιρτζίκης παραμένουν ιδιαίτερα διστακτικοί, σε ένα πλάνο που είναι… όλοι ή τίποτα αυτή τη στιγμή για την διοίκηση.

Στον ΑΣ γνωρίζουν ότι εάν υπάρξουν αυτές οι τρεις απώλειες, τότε το έργο της παραμονής θα μετατραπεί από δύσκολο σε… θαύμα. Για αυτό και θα προσπαθήσουν να πείσουν τους τρεις συγκεκριμένους παίκτες να δεχθούν την μείωση του 30% και να βοηθήσουν στην παραμονή της ομάδας, η οποία θεωρείται ζωτικής σημασίας για το τμήμα. Παράλληλα υπάρχει και η λογική επιθυμία όλων των παικτών να πάρουν εγγυήσεις για τα χρήματα που τους οφείλονται μέχρι στιγμής, τις οποίες όμως ο ΑΣ τουλάχιστον για τώρα δεν εμφανίζεται ικανός να δώσει. Μέχρι αύριο όπως υποστηρίζουν από τον σύλλογο, αναμένεται να προκύψουν οριστικές εξελίξεις στις επαφές με τους παίκτες.

Προτεινόμενα Άρθρα