Τα νέα αποκτήματα των ακαδημιών του ΑΡΗ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Συνεχίζεται η καλή δουλειά στις ακαδημίες του ΑΡΗ, οι οποίες χθες στο πλαίσιο της κοπής τς βασιλόπιτας τους, παρουσίασαν παράλληλα και τα πέντε νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα

Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη, αναφέρει: «Στο περιθώριο της χθεσινής (25/1) εκδήλωσης για την κοπή της βασιλόπιτας, οι υπεύθυνοι των ακαδημιών ποδοσφαίρου παρουσίασαν τα νέα τους αποκτήματα.

Πρόκειται για τον Γιάννη Δήμου, γεννημένο το 2002 ο οποίος αγωνίζεται σε θέση μέσου και προέρχεται από την ακαδημία του Ολυμπιακού Κυμίνων, τον Χριστόφορο Δασκαλάκη, μεσοεπιθετικό, γεννημένο το 2003, ο οποίος προέρχεται από τον ΠΑΟΚ, το Χάρη Λεκκόπουλο, μέσο, γεννημένο το 2003, ο οποίος έπαιζε στον Ηρακλή, τον Κωνσταντίνο Χατζηπερπερίδη, επιθετικό, γεννημένο το 2001, ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία “Γ.Κούδας” και τέλος τον Ευάγγελο Τρίγκατζη, τερματοφύλακα, γεννημένο το 2004, ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία “Μπέμπηδες”.

Ου υπεύθυνοι των ακαδημιών του Α.Σ. ΑΡΗΣ θέλουν να ευχαριστήσουν τους κ.κ. Αγγέλου, Πελίτογλου, Απόστολο και Κερμανίδη για τη βοήθειά τους.

Ο Γενικός Αρχηγός των Ακαδημιών, Παναγιώτης Αλεξιάδης τόνισε ότι, “η επιλογή των παικτών γίνεται πάντα για την ενίσχυση των ακαδημιών  και  με στόχο οι παίκτες αυτοί να φτάσουν στην πρώτη ομάδα. Οι ακαδημίες είναι το μέλλον του ΑΡΗ και πάνω σε αυτές πρέπει να στηρίζεται”».

 

Προτεινόμενα Άρθρα