Το… limit up του Ντούνη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε πολύ καλή κατάσταση ο Ντούνης στα τελευταία δύο παιχνίδια

Ιδανικά έχει ξεκινήσει το 2016 για τον Μάρκο Ντούνη, ο οποίος διανύει μία περίοδο φόρμας τον πρώτο μήνα του νέου έτους. Κάτι είναι εμφανές και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 23χρονος επιθετικός έχει σκοράρει και στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει ο ΑΡΗΣ για τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος. Στην Κρύα Βρύση… σέρβιρε για την ισοφάριση του Καπνίδη και πέτυχε το νικητήριο γκολ. Χθες απέναντι στην Καβάλα, συνεργάστηκε πολύ καλά με τον Πόι και σκόραρε το 2ο γκολ της ομάδας, ενώ γενικότερα αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα, στην οποία δημιούργησε αρκετά ρήγματα αγωνιζόμενος κυρίως από την δεξιά πλευρά. 

Μετά από ένα διάστημα ντεφορμαρίσματος και ενός μικροτραυματισμού, ο Ντούνης φαίνεται ότι βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό, κερδίζει ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη του «Αναστό» και μαζί με αυτήν, την… μονιμοποίηση του στην ενδεκάδα, ειδικά από την στιγμή που βρίσκεται και στην 2η θέση των φετινών σκόρερ της ομάδας, με 8 γκολ σε 15 αγώνες. Και αν συνεχίσει έτσι, λογικά δεν θα αργήσει το… κοντέρ να γράψει διψήφιο αριθμό.

Προτεινόμενα Άρθρα