«Θα ήθελα αυτό το γκολ, απέναντι στον ΠΑΟΚ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι δήλωσε ο έμπειρος μέσος για την νέα νίκη και την εμφάνιση της ομάδας

Ο Βασίλης Ρόβας εξελίχθηκε σε πρόσωπο του αγώνα με το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Καβάλα. Γκολ για το οποίο μίλησε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, αναφερόμενος στην νίκη και την εμφάνιση της ομάδας. 

Για τον αγώνα: «Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς. Το χρειαζόμασταν πολύ και θέλαμε να έχουμε μία καλή παρουσία και να κερδίσουμε. Εκτίς από το πρώτο πεντάλεπτο, δεν κιδνυνέψαμε και η νίκη ήρθε εύκολα».

Για το γεγονός ότι γενικά στην καριέρα του δεν σκοράρει συχνά: «Είμαι περισσότερο παίκτης της ομάδας και του προπονητή. Είμαι χαρούμενος που αυτό το γκολ ήρθε κοντά στα γενέθλια μου. Το αφιερώνω σε όλη την οικογένεια του ΑΡΗ και την προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Να είμαστε αγαπημένοι και να βγάζουμε υγεία. Η ομάδα βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο, αλλά έχουμε ακόμα μπροστά μας, για να φτιάξουμε μία ομάδα εν όψει τη Β’ Εθνικής».

Για τους πανηγυρισμούς του Αναστόπουλου στο γκολ που πέτυχε: «Οταν ένα ποδοσφαιριστής χαίρεται, φυσιολογικό είναι να χαίρεται και ο προπονητής».

Για το αν θα ήθελε να πετύχει αυτό το γκολ, σε ένα παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ: «Σίγουρα θα ήθελα να το βάλω σε ένα ντέρμπι, όπως με τον ΠΑΟΚ, για να είμαστε όλοι χαρούμενοι και να μείνει χαραγμένο στην μνήμη των οπαδών».

Προτεινόμενα Άρθρα