Εκανε την προσπάθεια του, αλλά…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τετάρτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Γιάννη Μέλκα

To ντέρμπι του ΑΡΗ με τον ΠΑΟΚ στην Μίκρα, τα είχε όλα. Εναλλαγές στο σκορ, διακοπές και τελικά τους «κίτρινους» να γνωρίζουν την ήττα με 1-3 σετ, στο μεγάλο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής. Αυτό ήταν το τέταρτο παιχνίδι που η ομάδα του Γιάννη Μέλκα έμεινε μακριά από τις νίκες και παραμένει σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή της.

Ο ΠΑΟΚ, παρά το αρχικό προβάδισμα του ΑΡΗ στο 1ο σετ (6-3), έκανε εύκολα το 0-1 με το υπέρ του 25-16. Το δεύτερο σετ ήταν και το πιο επεισοδιακό του αγώνα, αφού υπήρξε μία διακοπή, αμφισβητούμενες αποφάσεις του διαιτητή και εν τελεί το 2-0 των φιλοξενούμενων. Στο 16-13 ο ΠΑΟΚ αποσύρθηκε στα αποδυτήρια, αφού υποστήριξαν ότι κάποιος από την κερκίδα έφτυσε τον Χμιένεθ. Οι οπαδοί του ΑΡΗ μετακινήθηκαν από το πέταλο στην κεντρική κερκίδα, το ματς συνεχίστηκε και παρά το 18-14 των γηπεδούχων, ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε την κατάσταση και έφτασε στο υπέρ του 25-23. Στο 20-18 πάντως του σετ, ο ΑΡΗΣ διαμαρτυρήθηκε έντονα για κάποιες αποφάσεις του Δεληκωστίδη, οι οποίες εκ του αποτελέσματος έκριναν και το σετ.

Μετά τον Χιμένεθ, ήταν η σειρά του Δεληκωστίδη να… υποστηρίξει ότι κάποιος τον έφτυσε από την κερκίδα, κάτι που κανένας δεν είδε να γίνεται. Αυτή την φορά διέταξε την εκκένωση του γηπέδου, η οποία πραγματοποιήθηκε άμεσα. Παρά την συγκεκριμένη εξέλιξη, ο ΑΡΗΣ εμφάνισε σημάδια αντίδρασης και μείωσε σε 1-2 με το υπέρ του 21-25. Στο τέταρτο σετ όμως μίλησε η ποιότητα της ομάδας του Καλμαζίδη, η οποία με το υπέρ της 25-18 έφτασε στην νίκη με 3-1 σετ.

Τα σετ: 16-25, 23-25, 25-21, 18-25.

Προτεινόμενα Άρθρα