Επιστρέφει στο Παλέ και στις νίκες!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις θέλει να επιστρέψει η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη

Την περασμένη Τρίτη ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε έναν πολύ δύσκολο κύκλο τέσσαρων σερί εκτός έδρας αγώνων, δυστυχώς χωρίς νίκη για τον ίδιο. Πλέον όμως επιστρέφει… σπίτι του και θέλει να κάνει μία νέα αρχή. 

Το σημερινό παιχνίδι με τον Αρκαδικό (17:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS2/ NS2 HD Λ.π.Λ.), προσφέρεται ώστε οι «κίτρινοι» να επιστρέψουν στις νίκες έπειτα από ένα δύσκολο αγωνιστικό διάστημα και φυσικά για να πάρουν ψυχολογία πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της Τετάρτης με την Αλμπα, στο Παλέ. 

Με την επιστροφή του ΑΡΗ από το Βερολίνο, ο Δημήτρης Πρίφτης αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με τους Γουότερς, Ξανθόπουλο και Ζάρα. Οι δύο τελευταίοι «μπήκαν» την Πέμπτη» με την υπόλοιπη ομάδα, ακολούθησε χθες ο Γουότερς και έτσι ο τεχνικός του ΑΡΗ έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, περιμένοντας σήμερα μία καλή εμφάνιση-αντίδραση της ομάδας, στις τελευταίες μέτριες έως κακές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Ο Αρκαδικός από την άλλη έρχεται στο Αλεξάνδρειο γνωρίζοντας ότι θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον ΑΡΗ. Η ομάδα της Τρίπολης βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, τα περιθώρια παραμονής στενεύουν και έτσι ποντάρει στο… κίνητρο της επιβίωσης στα παιχνίδια που έχει μπροστά της.

Προτεινόμενα Άρθρα