Ολα καλά με Ρόβα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αύριο θα γίνει γνωστή η αποστολή για το παιχνίδι με τους «αργοναύτες»

Με νέο πρόσωπο τον Βασίλη Ρόβα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΑΡΗ. Ο έμπειρος μέσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην μέση και ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα της ομάδας, θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για τον αγώνα με την Καβάλα.

Η ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αναφέρει: «Απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής με την Καβάλα (24/01, 15:00), στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Πριν από την προπόνηση διοργανώθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία Media Day. Στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μίλησαν οι Χρήστος Ιντζίδης και Πασχάλης Βουτσιάς.

Επί των αγωνιστικών, ο Βασίλης Ρόβας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση και προπονήθηκε κανονικά.

Στον αντίποδα, οι τραυματίες Σέρχιο Κόκε, Μπάμπης Παυλίδης και Νίκος Γεωργιάδης (ο 32χρονος δεξιός μπακ καθημερινά ανεβάζει ρυθμό) ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Για αύριο, Σάββατο, υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού αγώνα με την ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας».

Προτεινόμενα Άρθρα