Τίτλοι τέλους για τον Ολυμπιακό Βόλου

από AllAboutARIS

Τον δρόμο του Εργοτέλη ακολούθησε και ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος παρά τις όποιες ύστατες προσπάθειες γίνονταν προκειμένου να βρεθεί λύση, κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε.

Παρά το γεγονός ότι η προσωρινή διοίκηση των “ερυθρολεύκων” εξασφάλισε ένα ποσό της τάξης των 15.000 ευρώ, εν τούτοις δεν κατάφερε να πείσει τους εναπομείναντες παίκτες να συνεχίσουν.

Έτσι έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι Δημήτρης Αρβανίτης και Σταμάτης Καρράς, προχώρησαν με την σειρά τους στην κατάθεση προσφυγών. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της Football League για ματαίωση του αγώνα της Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Όπως όλα δείχνουν τα υπάρχοντα δεδομένα ο Ολυμπιακός Βόλου γίνεται η δεύτερη ομάδα που αποχωρεί από το πρωτάθλημα, μιας και για να ενισχυθεί το δυναμικό του θεσσαλικού συγκροτήματος απαιτούνται περίπου 45.000 ευρώ σε ΙΚΑ και Εφορία, καθώς η διοίκηση Πρωτοδικείου που αποχώρησε δεν πλήρωσε τις δόσεις του Δεκεμβρίου. 

*Αξίζει να σημειωθεί πως, το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν μια εκ των ομάδων που ψήφισαν να μην ανέβει ο ΑΡΗΣ στην Football League.

Προτεινόμενα Άρθρα