Ίλιτς, Μπαρκάν, Στεφανάκος, Αμπντούν… από το καλοκαίρι

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται η παράθεση πολλών ονομάτων ποδοσφαιριστών που φέρονται να απασχολούν τον ΑΡΗ, αλλά η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Νίκος Αναστόπουλος είναι δεδομένο ότι συνεργάζονται για το πώς ο ΑΡΗΣ θα ολοκληρώσει χωρίς προβλήματα την φετινή σεζόν και θα τερματίσει με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, αλλά παράλληλα σχεδιάζουν και το τι θα συμβεί το καλοκαίρι.

Εφόσον λοιπόν ο κ. Καρυπίδης συνεχίσει στον ΑΡΗ πλέον ως ιδιοκτήτης της νέας ΠΑΕ, είναι φυσιολογικό να προγραμματίζει με τον προπονητή του τις κινήσεις και σε μεταγραφικό επίπεδο.

Οι άνθρωποι του ΑΡΗ έχουν ήδη μία τεράστια λίστα παικτών στην διάθεσή τους. Παίκτες κυρίως από την Superleague και την Β εθνική που στην κυριολεξία παρακαλάνε για να έρθουν στον ΑΡΗ που θα έχει στόχο να ανέβει τρένο από την δεύτερη κατηγορία στην Λίγκα.

Οι προτάσεις είναι σε καθημερινό επίπεδο πάρα πολλές και θα πρέπει να υπάρξει αξιολόγηση και να καταλήξει ο Νίκος Αναστόπουλος στους παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα την επόμενη αγωνιστκή περίοδο.

Στο πλαίσιο αυτό υπάρχουν και οι προτάσεις για παίκτες όπως ο Στεφανάκος ή ο Μπαργκάν που δεν απασχολούν ΣΗΜΕΡΑ τον ΑΡΗ, αλλά είναι εν δυνάμει μεταγραφικοί στόχοι για το καλοκαίρι. Έχουν δηλαδή προταθεί και εξετάζονται και με την…διαρροή από την δική τους πλευρά για ενδιαφέρον του ΑΡΗ, προσπαθούν να ανεβάσουν τις μετοχές τους και φυσικά αν αυτό είναι εφικτό το καλοκαίρι να ανηφορίσουν στην Θεσσαλονίκη.

Είναι σίγουρο ότι το καλοκαίρι ακόμα περισσότερα ονόματα θα παρουσιαστούν ως πιθανοί στόχοι του ΑΡΗ, αλλά σε κάθε περίπτωση Αναστόπουλος και Καρυπίδης θα κάνουν τις επιλογές. Πρώτα όμως ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να τελειώσει με τον…γολγοθά της Γ εθνικής με το υπάρχον ρόστερ και τους παίκτες που τώρα έχει στην διάθεσή του.

Και προσέξτε κάτι ακόμα για να αντιλαμβάνεστε τις διαφορές. Όταν προτείνονται καποιοι παίκτες (όπως πχ Μπαρκάν, Στεφανάκος, Αμπτούν, Ίλιτς κα) δεν σημαίνει ότι “έκλεισαν” στην ομάδα. Καλά κάνει ο ΑΡΗΣ και από τώρα προετοιμάζεται και κάνει επαφές, αλλά με Αναστόπουλο προπονητή όποιος θέλει να φορέσει την φανέλα του ΑΡΗ πρέπει να περάσει από κόσκινο. 

Προτεινόμενα Άρθρα