Θέλει Στεφανάκο

από AllAboutARIS

Ο 26χρονος Μανώλης Στεφανάκος έρχεται και ο Σιδεράκης αποχωρεί αναφέρει το δημοσίευμα.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Στεφανάκου, φέρεται να είναι o AΡΗΣ, καθώς, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «SportDay», ο Σιδεράκης είναι στην έξοδο και ο κίπερ του Παναιτωλικού είναι ο εκλεκτός για να τον αντικαταστήσει. Ο λόγος που ο 27χρονος αποχωρεί από τον ΑΡΗ, δεν έχει γίνει γνωστό, όμως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Στεφανάκος γνωρίζει πως πλέον δεν έχει θέση στα «καναρίνια» και είναι έτοιμος να… μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη.

Ο πορτιέρο του Παναιτωλικού προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια. Ο νεαρός τερματοφύλακας είναι ανιψιός του Μίμη Στεφανάκου, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο καθώς ήταν μέλος της «μεγάλης» ομάδας του Ολυμπιακού των δεκαετιών του ’50 και του ’60. Ο Στεφανάκος ξεκίνησε την καριέρα του από το Αιγάλεω (38 συμμ), μετακόμισε στον Αστέρα Τρίπολης το 2010 αλλά έκανε μόλις δυο παιχνίδια βασικός στα δυο χρόνια που κάθισε στην Τρίπολη ενώ από το 2012 αγωνίζεται στον Παναιτωλικό έχοντας 43 συμμετοχές (οκτώ φέτος). Τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 16/12 με την Ζάκυνθο στο Κύπελλο οπότε εφόσον αποκτηθεί έχει αμέσως δικαίωμα συμμετοχής. 

Κύριο χαρακτηριστικό είναι το ύψος του αφού είναι σχεδόν 2.00μ. To AllAboutARIS σας είχε αναφέρει από τις αρχές της εβδομάδας για τις επαφές των κιτρίνων ώστε να κάνουν τουλάχιστον μια ακόμη προσθήκη και αυτός εκτός απροόπτου θα είναι ο Στεφανάκος εφόσον φυσικά ο παίκτης μείνει ελεύθερος από τον Παναιτωλικό και τα… βρει στα λεφτά με τον Θόδωρο Καρυπίδη. 

Προτεινόμενα Άρθρα