Τα έβαλαν κάτω Μαστρογιάνννης-Γρόλλιος

από AllAboutARIS

Καθορίστηκαν μια σειρά από αναγκαίες ενέργειες και επαφές στο διάστημα ως την εκδίκαση της υπόθεσης (25/2).

Η παρουσία του Άρη Μαστρογιάννη, δικηγόρου του Θόδωρου Καρυπίδη με αφορμή την εκδίκαση (που δεν έγινε φυσικά) για τον καθορισμό της αρχικής τιμής εκκίνησης του Νέου Ρυσίου, ήταν μια καλή ευκαιρία για να συναντηθεί και να έχει πολύωρη συνεργασία με τον δικηγόρο του ερασιτέχνη Χρήστο Γρόλλιο.

Οι δυο δικηγόροι εκτίμησαν την κατάσταση όπως διαμορφώνεται μετά την νέα αναβολή για τις 25 Φεβρουαρίου και οριοθέτησαν μια σειρά ενεργειών που πρέπει να δρομολογηθούν ώστε να αξιοποιηθεί ο μήνας που μεσολαβεί ως την εκδίκαση της υπόθεσης. Η αλήθεια είναι ότι έχει χαθεί αρκετός χρόνος και είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν από την πλευρά Καρυπίδη που άλλωστε έχει δεσμευτεί να αναλάβει το νομικό και οικονομικό κομμάτι της εκκαθάρισης.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι να γίνουν  κάποιες απαραίτητες επαφές στην Αθήνα τόσο για τον νέο αθλητικό νόμο και τι θα περιλαμβάνει όσον αφορά για τις υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ώστε να μην βρεθεί ο ΑΡΗΣ προς εκπλήξεων, προφανώς και με την ΕΠΟ για τον ΚΑΠ που ήδη ισχύει από τον περασμένο Ιούνιο και σε ποιο βαθμό επηρεάζει τον ΑΡΗ ενώ σημειώθηκε ότι πρέπει να δρομολογηθεί άμεσα και η εκποίηση του υπόλοιπου ενεργητικού της εταιρίας.

Προτεινόμενα Άρθρα