Τα γενέθλια του «Αναστό»

από AllAboutARIS

Κεράσματα σήμερα από τον προπονητή του ΑΡΗ που έχει τα γενέθλιά του.

Την τιμητική του έχει σήμερα ο Νίκος Αναστόπουλος αφού κλείνει τα 58 του χρόνια (γεννημένος σαν σήμερα το 1958). Ο νυν προπονητής του ΑΡΗ και ένα από τα καλύτερα εννιάρια του ελληνικού ποδοσφαίρου (παραμένει πρώτος σκόρερ της Εθνικής με 29 γκολ) έκανε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής κυρίως με τον Ολυμπιακό στον οποίο σε 262 αγώνες πρωταθλήματος στις τρεις θητείες του  πέτυχε 145 τέρματα. Ξεκίνησε από τον Πανιώνιο και ήταν ο πρώτος έλληνας που έπαιξε στο Καμπιονάτο τη σεζόν 1987-88 φορώντας τη φανέλα της Αβελίνο.

Σταμάτησε το 1993 και από το 1995 κάθεται ανελλιπώς στους πάγκους ελληνικών ομάδων (Γιάννινα, Κέρκυρα, ΟΦΗ, Πανιώνιος, Πλατανιάς, Ατρόμητος μεταξύ άλλων) και φυσικά στον ΑΡΗ όπου… τρέχει την δεύτερη θητεία του με σκοπό να οδηγήσει την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ.

Ο έλληνας τεχνικός θα γιορτάσει στο γήπεδο τα γενέθλιά και προφανώς θα ήθελε δώρο από τους παίκτες του τη νίκη στο κυριακάτικο ματς με την Καβάλα. Πάντως το ποδοσφαιρικό τμήμα μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέει τα δικά του Χρόνια Πολλά όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ανήρτησε.

Προτεινόμενα Άρθρα