"Δεν μας άξιζε τέτοια τύχη"

από AllAboutARIS

Ο Ντόμινικ Ουότερς προσπάθησε χθες, ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΑΡΗ αλλά δυστυχώς αυτό δεν έφτανε για την νίκη μέσα στο Βερολίνο. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ των "κιτρίνων" τόνισε ότι η ομάδα έπρεπε να πάρει κάτι περισσότερο, ενώ αντιλαμβάνεται την στεναχώρια του κόσμου όμως πρέπει να μείνει δίπλα τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΡΕΛΗΣ

Ο Ντόμινικ Ουότερς αναφερόμενος στον αγώνα με την Άλμπα είπε αρχικά: “Παλέψαμε και προσπαθήσαμε και ίσως αυτός είναι ένας λόγος για να μείνουν οι οπαδοί κοντά μας. Δεν μας άξιζε τέτοια τύχη στο παιχνίδι. Παλέψαμε, είχαμε καλή εικόνα για τρία δεκάλεπτα, αλλά στην τελευταία περίοδο χάσαμε κάποια ριμπάουντ, κάποιες μπάλες πήγαν σε αυτούς αντί να τις έχουμε εμείς, δεχθήκαμε κάποιες τεχνικές ποινές. Δώσαμε μεγάλη μάχη σαν ομάδα, δεν αξίζαμε αυτή την ήττα”.

Για την στεναχώρια του κόσμου του ΑΡΗ και τις διαμαρτυρίες μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, ο Ντόμινικ Ουότερς κάλεσε τους φιλάθλους να παραμείνουν δίπλα στην ομάδα: “Θέλω να καταλάβουν ότι θέλουμε θετική ενέργεια, όχι αρνητική ενέργεια και να συνεχίσουν να παλεύουν με μας, να είναι δίπλα μας. Προσπαθήσαμε πραγματικά πολύ και αυτό που θέλουμε είναι να μείνουν δίπλα μας”

Τέλος για την επιστροφή στο Αλεξάνδρειο μετά από τα τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια είπε:“περιμένουμε με ανυπομονησία να γυρίσουμε στην έδρα μας. Εκεί παίζουμε καλύτερα, σουτάρουμε καλύτερα, παίρνουμε ενέργεια από τον κόσμο και θέλουμε να την βγάλουμε στο επόμενο παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά θα σκεφτούμε την Άλμπα…”.

Προτεινόμενα Άρθρα