Μιλήστε…

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Στο μπάσκετ μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας και πριν από ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα σε 48 μόλις ώρες, δεν υπάρχει κάτι για να προσθέσουμε στην ήδη υπάρχουσα κριτική.

Η αναγκαιότητα για αλλαγές στο ρόστερ είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, το ποιοι πρέπει να…αλλαχθούν επίσης, οπότε το θέμα είναι ξεκάθαρα αν ο ΑΡΗΣ θα προχωρήσει σε αυτές τις αλλαγές ή όχι. Αν ναι δεν θα χρειαστεί να επεκταθούμε γιατί όλοι μπορούν να αντιληφθούν το γιατί. Αν όχι όμως θα πρέπει διοίκηση και προπονητής να πουν το γιατί. Σε κάθε περίπτωση είναι διαφορετικό να μην προχωρήσεις σε αλλαγές γιατί αυτό κρίνεις ότι είναι το σωστό ή αν θέλετε θεωρείς ότι δεν θα αλλάξει την εικόνα της ομάδας μία αλλαγή στο ρόστερ και διαφορετικό αν δεν βρήκες τον παίκτη που ήθελες και έψαχνες.

Βέβαια το…δεν ήθελες δεν μπορεί κάποιος να το δεχθεί όταν ο ΑΡΗΣ προσπάθησε για τον Παπανικολάου, αλλά ακόμα φέτος απέχει έτη φωτός από τέτοια συμβόλαια. Και εδώ κολλάνε και οι ισορροπίες μέσα στην ομάδα, δεν είναι… playstation όπως έχω ξαναγράψει να πάρεις ένα παίκτη και να αρχίσει με το joystick να βάζει τρίποντα ή να απογειώνεται καρφώνοντας και η μπάλα να είναι on fire!……………………………………………………………………………………………………………………………………..

Προτεινόμενα Άρθρα