"Κίτρινη" σύσκεψη στο Βερολίνο

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Λάσκαρης αναμένεται στο Βερολίνο για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΑΡΗ με την Άλμπα, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξει και σύσκεψη με τα στελέχη της ΚΑΕ τα οποία βρίσκονται στην γερμανική πόλη. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΡΕΛΗΣ

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Νίκου Λάσκαρη το τελευταία διάστημα δεν του επέτρεψαν να είναι στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη προκειμένου να υπάρξει μία συνάντηση με τα στελέχη της ΚΑΕ όσον αφορά το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης και η παρουσία όλων στο Βερολίνο φαντάζει ως η κατάλληλη ευκαιρία για να γίνει κάτι τέτοιο. 
Δεν αποκλείεται λοιπόν μετά το τέλος του σημερινού αγώνα να γίνει μία σύσκεψη των διοικούντων του ΑΡΗ, παρουσία του Νίκου Λάσκαρη ενώ στο Βερολίνο βρίσκονται επίσης ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, ο υπεύθυνος του αγώνιστικού και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Παπακυριάκης αλλά και το μέλος της διοίκησης Στάθης Ρούσσος. Επίσης το παρών ίσως να δώσει και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ, Μάνος Λάσκαρης. 

Το θέμα συζήτησης θα είναι η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, σε μία εποχή όπου η αγορά δεν έχει παίκτες ποιότητας οι οποίοι μπορούν να κάνουν την αγωνιστική διαφορά στον ΑΡΗ. Το θέμα του Μπατίστα παραμένει ανοιχτό, με τον Ουρουγουανό να έχει υποχρεώσεις στην Κίνα και να μπορεί να έρθει στην Ελλάδα μετά τις 5 Φεβρουαρίου, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο EuroCup. Οι “κίτρινοι” κοιτάνε και για παίκτη στην θέση “3”, υπάρχει μία καλή περίπτωση η οποία ενδεχομένως να προχωρήσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Προτεινόμενα Άρθρα