Ζητείται αντίδραση

από AllAboutARIS

Με στόχο να αποφύγει μια τέταρτη σερί ήττα και παράλληλα να αντιστρέψει το κλίμα, ο ΑΡΗΣ κοντράρεται στο Βερολίνο με την Άλμπα.

Το σημερινό (20:00) παιχνίδι του ΑΡΗ με την Άλμπα στο Βερολίνο είναι από αυτά που εκτός από τους βαθμούς, η νίκη θα έχει πολλαπλάσια οφέλη σε ένα άλλο τομέα στον οποίο… υποφέρει η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη εσχάτως. Στην καταβαραθρωμένη ψυχολογία… απότοκο των τριών σερί ηττών και των κακών εμφανίσεων.

Άρα καταρχάς το πρώτο ζητούμενο σήμερα στο Βερολίνο είναι οι παίκτες να βγάλουν αντίδραση στο παρκέ και να μην τους πάρει από κάτω ακόμη και στην περίπτωση που το ματς στραβώσει στην αρχή. Σε περιόδους αγωνιστικών κρίσεων, όπως αυτή που περνάει ο ΑΡΗΣ, το βάλσαμο είναι πάντα οι νίκες, πόσω δε μάλλον αν αυτές επιτυγχάνονται εκτός έδρας και σε ευρωπαϊκά ματς. Μην ξεχνάμε ότι ενδεχόμενη νίκη εκτός από ευεργετικά οφέλη στην ψυχολογία θα καταστήσει τον ΑΡΗ φαβορί για την πρόκριση, αρκεί μετά να διατηρήσει το απόρθητο της έδρας του.

Στο καθαρά αγωνιστικό για να πάρει κάτι από το παιχνίδι ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να ελέγξει τα ριμπάουντ αφού η γερμανική ομάδα διαθέτει ψηλά κορμιά, να περιορίσει τα λάθη που είναι και θέμα συγκέντρωσης και φυσικά να έχει ευστοχία από την περιφέρεια.

Προτεινόμενα Άρθρα