Δύσκολα ο Παυλίδης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Προληπτικά εκτός έμεινε χθες ο Παυλίδης, για τον οποίο ο Αναστόπουλος ενδέχεται να μην βιαστεί

Ο Μπάμπης Παυλίδης είναι το τελευταίο διάστημα ένα από τα νέα πρόσωπα στις προπονήσεις του ΑΡΗ, έχοντας επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του. Ισως όμως να αργήσει για μιά εβδομάδα και η επάνοδος του σε αποστολή της ομάδας.

Ο 24χρονος μέσος ακολούθησε χθες ατομικό (φωτό) μαζί με τον Γεωργιάδη λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, περισσότερο όμως για προληπτικούς λόγους, αφού δε συνδέονται με το πτόβλημα που ξεπέρασε προσφάτως. Είναι πολύ πιθανό όμως, από την στιγμή που μόλις επανήλθε από τραυματισμό, ο Νίκος Αναστόπουλος να τον αφήσει εκτός αποστολής και να υπολογίζει κανονικά από το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με την Καβάλα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Κάτι που θα ξεκαθαρίσει σήμερα, όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή. 

Ο 58χρονος τεχνικός άλλωστε, έχει αρκετές επιλογές μεσοεπιθετικά και εκτός απροόπτου δεν θα ρισκάρει εν όψει Κρύας Βρύσης με έναν παίκτη που ξέρει ότι μπορεί να δώσει πολλά μέσα στο γήπεδο,αλλά θέλει να τον έχει 100% έτοιμο. Ετσιαπ’ ότι φαίνεται, ο Παυλίδης θα περιμένει ακόμη μία εβδομάδα για να επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, αν δεν αλλάξει κάτι σήμερα.

Προτεινόμενα Άρθρα