«Ψήνεται» για ΑΡΗ ο Μπατίστα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μόνο αρνητικός δεν είναι ο πρώην άσσος του ΠΑΟ, στην προοπτική επιστροφής του στην Ελλάδα

Η ενεργή είσοδος του ΑΡΗ στο μεταγραφικό παζάρι έχει επαναφέρει ξανά την υπόθεση του Εστεμπάν Μπατίστα, με τα δεδομένα αυτή τη φορά να είναι διαφορετικά.

Στην πρώτη επαφή των δύο πλευρών πριν λίγο καιρό, το υψηλό κασέ του Ορουγουανού δεν επέτρεψε να συνεχιστούν οι συζητήσεις, κάτι που όμως πλέον φαίνεται ότι δεν ισχύει. Οπως αναφέρουν και σημερινά δημοσιεύματα, ο παίκτης είναι θετικός στην προοπτική του ΑΡΗ και γενικότερα της επιστροφής του στην Μπάσκετ Λιγκ, μετά την περσινή του παρουσία στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. 

Ο 32χρονος σέντερ, ο οποίος από το καλοκαίρι αγωνίζεται στην κινέζικη Chongqing Soaring Dragons, συγκεντρώνει τα αγωνιστικά στοιχεία που θέλει ο Πρίφτης. Το θέμα όμως είναι ότι θα μπορέσει να ενταχθεί στην ομάδα από τις αρχές Φεβρουαρίου, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Γιούροκαπ, εφόσον οι «κίτρινποι» πάρουν το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης. Στοιχείο που ενδεχομένως να δείχνει και την διάθεση του ΑΡΗ να… επενδύσει στην πορεία του στην Μπάσκετ Λιγκ, τουλάχιστον όσον αφορά την ενίσχυση της φροντ λάιν του. 

Προτεινόμενα Άρθρα