Λίγα λόγια για την εκκαθάριση

από AllAboutARIS

Ποιοι είναι οι δρόμοι για την εκκαθάριση και η ασφυκτική πίεση του χρόνου.

Σε απόλυτο ρυθμιστή της περάτωσης της εκκαθάρισης εξελίσσεται το Νέο Ρύσιο, το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ. ΚΙ αυτό γιατί από την εκποίησή του εξαρτάται αν θα καταστεί εφικτή η ολοκλήρωσή της ως τον Μάιο ή θα χρειαστεί ο ΑΡΗΣ να αγωνιστεί στη Football League της επόμενης περιόδου με την γνωμοδότηση που έχει ηδη από πέρσι στα χέρια του, κουβαλώντας όμως το βαρίδιο της εκκαθάρισης με ό, τι αυτό συνεπάγεται. 

Από τη στιγμή που ο Θόδωρος Καρυπίδης, μέσω του δικηγόρου του έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν ενδιαφέρεται για το Ρύσιο και έχει κατά νου, εφόσον πάρει την ΠΑΕ να μετεστεγάσει αλλού τις προπονητικές εγκαταστάσεις, το βάρος στην ουσία πέφτει στον ερασιτέχνη και τους εκκαθαριστές. Το έργο τους μόνο στρωμένο με ροδοπέταλα δεν είναι αφού πέρα από την ασφυκτική πίεση του χρόνου, το ακίνητο κουβαλάει και διάφορα νομικά προβλήματα (προσημειώσεις, κατασχέσεις κτλ) που ναι μεν υπάρχει τρόπος να ξεπεραστούν, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται συντεταγμένη προσπάθεια και φυσικά χρήματα που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν. Ειδικά αν ο Θόδωρος Καρυπίδης εμμείνει στην απόφασή του να μην το… χτυπήσει όταν θα προσδιοριστεί η πραγματική του αξία (300.000- 400.000 ) και όχι 3εκ ευρώ που αξιώνει η πλευρά Σκόρδα. 

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να βρεθεί ο επίδοξος αγοραστής που εκτός από το τίμημα θα κληθεί να καλύψει και τα χρήματα που συνεπάγεται η διαδιακασία πλειστηριασμού. Αγοραστής που αυτή τη στιγμή θεωρείται δύσκολο να βρεθεί. Ο ερασιτέχνης είναι ενήμερος του θέματος, γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του θέματος του Νέου Ρυσίου, αλλά είναι αμφιβολο αν θα μπορέσει να βρει λύση και να απέμπλακεί εγκαίρως από το βαρίδιο…

Προτεινόμενα Άρθρα