«Μπορεί να διεκδικήσει την τρίτη θέση ο ΑΡΗΣ»

από AllAboutARIS

Έχρησε ως φαβορί την ΑΕΚ για την τρίτη θέση

Ο πρώην παίκτης των ΑΡΗ,ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ,Σπύρος Παντελιάδης,μίλησε σε ραδιόφωνο της Αθήνας γισ το πως βλέπει το φετινό πρωτάθλημα στο μπάσκετ και μίλησε για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τις πρώτες τρεις θέσεις.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:«Ο Ολυμπιακός είνια δυνατή ομάδα, ο Σφαιρόπουλος θυσίασε το Κύπελλο. Πλέον, παίζει πολύ καλή άμυνα και όλοι οι παίκτες είναι καλύτερα γυμνασμένοι και δύσκολα μπορεί να τον νικήσει κάποιος. Έγινε σωστή επιλογή στους ξένους και δύσκολα δε θα προκριθεί στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας».

Για τον Παναθηναϊκό:«Έχει «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοσή του σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα. Το γεγονός πως ο Διαμαντίδης βρίσκεται στην τελευταία σεζόν της καριέρας του επηρεάζει και τον ίδιο και την ομάδα. Θα προκριθεί στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, όμως για να προχωρήσει θα πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοσή του».

Για την ΑΕΚ: «Έίναι φαβορί για την τρίτη θέση, όμως αντιμετώπισε πρόβλημα με τον Σάκοτα και τη συμπεριφορά του Κούπερ. Χρειάζεται ηρεμία για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Για ΑΡΗ και ΠΑΟΚ: «Έχουν καλούς παίκτες και προπονητές και μπορούν να διεκδικήσουν την τρίτη θέση».

Προτεινόμενα Άρθρα