"Πρωταρχικό μέλημα να παίξουμε άμυνα"

από AllAboutARIS

Ο Οκάρο Ουάιτ μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, τονίζοντας πως η άμυνα είναι το κομμάτι στο οποίο πρέπει να στηριχτεί ο ΑΡΗΣ για να κερδίσει την ιταλική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο φόργουορντ του Αυτοκράτορα:

Για το αυριανό ματς

“Πρωταρχικό μας μέλημα είναι να παίξουμε δυνατή άμυνα. Έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική, επιθετικά ομάδα, γι’ αυτό και το ζητούμενο είναι να  παρουσιαστούμε πολύ καλοί στο αμυντικό κομμάτι”.

Αν θέλει αύριο να κάνει καλή εμφάνιση μετά την χαμηλή απόδοση που είχε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Κολοσσό:

“Σε κάθε παιχνίδι παίζω όσο πιο σκληρά μπορώ. Στην Ρόδο βρεθήκαμε μπροστά σε μια μεγάλη απογοήτευση, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως τα περιμέναμε. Αύριο όμως είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και θα παίξω όσο πιο σκληρά μπορώ, για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει”.

Για το γεγονός ότι επιστρέφει στην Ιταλία για να παίξει:

“Αποτελεί ευλογία για μένα να επιστρέφω στην Ιταλία και να παίξω. Προτεραιότητά μου είναι το αυριανό παιχνίδι της ομάδας μου και πρέπει ν’ αγωνιστούμε καλά και να πάρουμε τη νίκη”.

Για το γεγονός ότι ο Αλεσάντρο Τζεντίλε του έπλεξε το εγκώμιο:

“Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια. Δεν θέλω να σταθώ σ’ εμένα. Είμαστε ομάδα με  ποιότητα και πλουραλισμό. Όταν κάποιος δεν μπορεί, υπάρχει ο άλλος να τον καλύψει. Αυτή η ποιότητα και πλουραλισμός που διαθέτουμε θα μας βοηθήσουν αύριο στο παιχνίδι.  Προτεραιότητά μας, είνα να σταματήσουμε τον Τζεντίλε”.

Προτεινόμενα Άρθρα