Εκκαθαριστές και… Αμερικανιές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πλησιάζει η ώρα που οι δεσμεύσεις, πρέπει να γίνουν πράξεις

Η πολύ καλή αγωνιστική πορεία του ΑΡΗ στο φετινό πρωτάθλημα και ο… σχεδόν τελειωμένος προβιβασμός στην Φούτμπολ Λιγκ, έχουν φέρει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας του συλλόγου άλλα θέματα και πολύ μεγάλη κουβέντα γύρω από αυτά. Για να είμαστε πιο ακριβείς, έχει αναπτυχθεί μία μεγάλη παραφιλολογία, τόσο γύρω από το θέμα της εκκαθάρισης όσο και του… συμπαίκτη εξ Αμερικής με τον οποίο βρίσκεται σε επαφές ο Θεόδωρος Καρυπίδης.

Το πρώτο εξάμηνο του 2016 είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ εξωαγωνιστικά, με αποκορύφωμα τον Μάιο. Οταν δηλαδή οι δεσμεύσεις πρέπει να μετουσιωθούν σε πράξεις. Πιο συγκεκριμένα, να ακολουθηθούν οι προαπαιτούμενες διαδικασίες για την εκκαθάριση (θα προκύψουν φυσικά και εμπόδια πάνω σε αυτό το κομμάτι), να δρομολογηθούν οι ενέργειες για το άνοιγμα του νέου μετοχικού κεφαλαίου και φυσικά να μπουν τα χρήματα που πρέπει και θα ορίσει λογικά η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη. Δεν έχει σημασία αν αυτός που θα τα βάλει, θα λέγεται Καρυπίδης. Αρκεί η επόμενη σεζόν να βρει τον ΑΡΗ με έναν ικανό και οικονομικά φερέγγυο άνθρωπο στο τιμόνι του. Πάντως ηθικά και οικονομικά, σήμερα όλα δείχνουν ότι ο κ. Καρυπίδης θα είναι το «αφεντικό» της νέας ΠΑΕ.

Μετά τα όσα δεδομένα έχουν προκύψει, κάποιοι προφανώς έχουν διαλέξει… ξανά πλευρές. Κάτι που δεν θα κάνει το AllAboutARIS, το οποίο καθημερινά και μέσα από την ροή των ειδήσεων του, καταγράφει τα γεγονότα με γνώμονα αποκλειστικά το καλό του AΡΗ. Χωρίς υπόγειο πόλεμο ή από την άλλη ένα πρωτοφανές… λιβάνισμα, μόνο και μόνο ως απάντηση στην στοχευμένη κριτική. Τα γεγονότα σήμερα, λένε ξεκάθαρα ότι ο Καρυπίδης είναι απόλυτα συνεπής σε ό,τι υποσχέθηκε από την μέρα που ανέλαβε. Αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να διακρίνει. Παράλληλα όμως, επειδή κάποιοι για τους δικούς τους λόγους το ζητούν, δεν πρέπει να τον… ξεφωνίζουμε για να αποκρούσουμε την λάσπη του «δεν τα λέγατε».

Ο κόσμος του ΑΡΗ, θα ήταν καλό να μην παρασύρεται ούτε από εκκαθαριστές της αλήθειας, ούτε από… Αμερικανιές. Κάποια στιγμή, όλα θα κριθούν από τα γεγονότα και τις πράξεις, όχι από στημένη παραπληροφόρηση που ως αντίβαρο προκαλεί ένα… κυβερνητικό λιβάνισμα. Εμείς περιμένουμε από τον κ. Καρυπίδη, εφόσον παραμείνει στην ομάδα, αυτή να αγωνιστεί χωρίς προβλήματα στην Φούτμπολ Λιγκ και η επόμενη σεζόν να εξελιχθεί όπως η φετινή και στο τέλος της ο ΑΡΗΣ να έχει επιστρέψει στην φυσική του θέση. Εφόσον χρειαστεί, θα επανέλθουμε…

Προτεινόμενα Άρθρα