Ακάθεκτες οι Γυναίκες

από AllAboutARIS

Την 11η συνεχόμενη νίκη της σημείωσε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ, κερδίζοντας εντός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου με 55-44.

Η αγωνιστική απραξία των εορτών δεν επηρέασε την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ, η οποία ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτή ήταν η 11η νίκη για την ομάδα του Γιώργου Ατακτίδη, μιαμίκη που διατηρεί τις κίτρινες στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 βαθμούς και αήττητες. 

Οι φιλοξενούμενες παρουσίασαν ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο και δυσκόλεψαν τον ΑΡΗ στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Στην τελευταία περίοδο, η ομάδα του Βόλου κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ (37-39), αλλά μέχρι εκεί. Οι “κίτρινες” αντέδρασαν άμεσα, κατάφεραν μ’ ένα γρήγορο σερί 10-0 να ξεφύγουν με οκτώ πόντους (47-39) μπροστά στο σκορ και να “κλειδώσουν” τη νίκη. 

Στομ χρόνο που απέμενε, οι αθλήτριες του ΑΡΗ διαχειρίστηκαν σωστά το υπέρ τους προβάδισμα, ανέβασαν την διαφορά σε διψήφιο νούμερο κι έφτασαν με άνεση στη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως, μετά το τέλος του αγώνα από την πλευρά του ΑΡΗ εκφράστηκαν έντονα παραπάπονα για την διαιτησία των  Εκίζογλου Μπακάλη.

Τα δεκάλεπτα: 15-11, 26-21, 37-36, 55-44

ΑΡΗΣ (Ατακτίδης): Τσινέκε Κ. 2, Τσινέκε Ε. 13, Αντωνιάδου Α. 2, Αντωνιάδου Σ. 9(1), Κιλαζίδου 5(1), Γιαννοπούλου 7(13ρ.), Τράντα 7(1), Ακσεχέρογλου 6, Παπαρδέλα 4.

Ολυμπιακός Βόλου (Καπουρνιώτης): Κυριατζίδου 15(3), Σαρακατσάνη, Γαλιατσάτου 3, Αγαγιώτη, Σουλτάνη 9, Ζέρβα 6, Ζήτη, Αγκάνη, Μπαλλά 11.

Προτεινόμενα Άρθρα