Το κενό στην άμυνα και το δίλημμα στην επίθεση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δείχνει σχήμα Κρύας Βρύσης ο τεχνικός του ΑΡΗ απέναντι στην Νεοκαισάρεια

Το σημερινό φιλικό με ον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας έχει τον χαρακτήρα της τελικής «πρόβας» πριν την επανέναρξη του 2ου γύρου. Και αυτό, διότι ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να φανερώσει τα τελικά του πλάνα για το ματς με την Κρύα Βρύση.

Το ενδιαφέρον έχει να κάνει σε πρώτη φάση με το δεξί άκρο της άμυνας, όπου υπάρχει κενό λόγω του τραυματία Γεωργιάδη, θέση για την οποία Καζναφέρης και Βουτσιάς είναι δύο βασικοί υποψήφιοι. Ο πρώτος γνωρίζει αρκετά καλά την θέση, μπορεί όμως να δώσει πολλά περισσότερα, ενώ ο Βουτσιάς έχει ανταποκριθεί καλά σε αυτόν τον ρόλο όποτε χρειάστηκε. 

Το δεύτερο ερωτηματικό αφορά την επίθεση. Ο Αναστόπουλος λογικά θα προτιμήσει πάλι το 4-2-3-1, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε Καπνίδη και Κυβελίδη. Ο πρώτος δεν έχει την ίδια φόρμα που παρουσίασε στην αρχή της χρονιάς, πάντα όμως είναι επικίνδυνος μέσα στην περιοχή. Το ίδιο ισχύει και για τον Κυβελίδη, ο οποίος όμως το τελευταίο διάστημα είναι ανεβασμένος και διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στο αρχικό σχήμα. 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμα και το δίδυμο στα στόπερ, όπου υπάρχουν οι επιλογές των Ραούλ Μπράβο, Μελισσά, Ιντζίδη, Σαμαρά και Σαμαρόπουλου. 

Προτεινόμενα Άρθρα