Ενεργή συμμετοχή στην εκκαθάριση

από AllAboutARIS

Ο στόχος της έγκαιρης ολοκλήρωσής της και ο ορισμός του τιμήματος του Νέου Ρυσίου.

Με το ενδιαφέρον στο αγωνιστικό να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα λόγω της διαφοράς στη βαθμολογία, είναι λογικό το βάρος να πέφτει με το νέο έτος στην εκκαθάριση και την προσπάθεια περάτωσής της πριν το τέλος της σεζόν. Ως γνωστό βάσει του ιδιωτικού συμφωνητικού που έχει υπογραφεί η ευθύνη βαρύνει πλέον την πλευρά του Θόδωρου Καρυπίδη που έχει αναλάβει εκτός από το νομικό και το οικονομικό σκέλος. 

Ενεργό ρόλο όμως έχει αναλάβει και ο ερασιτέχνης ως άμεσα εμπλεκόμενος αφού αυτός είναι που θα πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες σύστασης της νέας ΠΑΕ και φυσικά θέλει όσο τίπτα άλλο μια νέα υγιή ΠΑΕ για να μπορεί να εισπράτει και τα δικά του αναγκαία ποσοστά. Ο ίδος ο Γιάννης Ψηφίδης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον δικηγόρο που έχει αναλάβει την εκκαθάριση, δηλαδή τον κ. Μαστρογιάννη, ενημερώνεται για την πορεία της και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια που του ζητείται. Θυμίζουμε ότι ένα μεγάλο αγκάθι της εκκαθάρισης που την έχει πάει πίσω είναι η εκποίηση του Νέρου Ρυσίου, η τιμή του οποίου θα οριστεί από το δικαστήριο (στις 21/01) έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση της αίτησης που έχει καταθέσει η πλευρά Σκόρδα. 

Θυμίζουμε επίσης ότι σε πρόσφατη συνέντευξη του Γιάννη Ψηφίδη στο AllaboutARIS είχε δημόσια εκφράσει την πεποίθηση ότι η εκκαθάιρση θα έχει ολοκληρωθεί ως τον Μάιο, βεβαιότητα για την οποία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

Προτεινόμενα Άρθρα