«Όλα είχαν ξεκαθαριστεί, από τη στιγμή που συμμετείχε ο ΑΡΗΣ. »

από AllAboutARIS

Να αλλάξουν τα πράγματα στον ερασιτέχνη θέλει ο Τσάκας για να ασχοληθεί με τα διοικητικά της Καβάλας

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στους 93,7 ο Βλάσης Τσάκας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει στα διοικητικά της Καβάλας, εφόσον ομώς γίνουν ορισμένες αλλαγές στον εραιστέχνη της ομάδας.Ωστόσο ανάφερθηκε και στον ΑΡΗ,λέγοντας πως η υπόθεση άνοδος φέτος ήταν τελειωμένη εξαιτίας της παρουσίας του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

-Είστε αισιόδοξος για τον ΑΟΚ;

– «Τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει από την αρχή, από τη στιγμή που συμμετείχε ο Αρης. Εκεί έπρεπε να οριοθετηθεί, ο στόχος. Ότι δε θέλει κάτι για φέτος και να κοιτάξει να φτιάξει μια καλή ομάδα που θα είναι έτοιμη για του χρόνου.»

-Τον τελευταίο καιρό, έρχεστε στο γήπεδο αλλά σας είδαμε και στο χορό.

-«Όποτε είμαι στην Καβάλα και μπορώ , βλέπω τον ΑΟΚ.»

-Σας ενδιαφέρει επιχειρηματικό ο ΑΟΚ; Υπάρχουν κάποιες φήμες.

-«Ο ΑΟΚ σαν ποδοσφαιρικό μαγαζί, έχει μια φθίνουσα πορεία. Πιθανότατα η πτώση του ΑΟΚ από τη Β` στη Γ Εθνική, να ήταν ο εξαγνισμός. Η ομάδα δεν είχε μέλλον, είχε μόνο χρέη, είχε ένα βεβαρημένο παρελθόν. Συνδέθηκε το όνομα μου, με την πτώση αλλά θα μπορούσε να ήταν κάτι πολύ καλό. Ακόμη και ο Αρης ψάχνει να βρει τα βήματα του, που είναι μεγάλο όνομα, έχει κόσμο. Μέχρι πότε θα πάει αυτό στον ΑΟΚ;
Εχει μερικούς ανθρώπους που τρέχουν να σώσουν ότι μπορούν. Πιθανόν αν δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι, ο ΑΟΚ, να μην υπήρχε. Η κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο ΑΟΚ, δεν επιτρέπει πολλές κινήσεις επιχειρηματικές. Είναι δέσμιος του Ερασιτέχνη. Ποιος σώφρων επιχειρηματίας θα έβαζε λεφτά κάπου που δεν θα έκανε κουμάντο. Δείτε τι έγινε με τον Καλαϊτζίδη στον Αρη.

Έβαλε ένα εκατομμύριο, ευχαριστούμε πάρα πολύ, περάστε στις… 32 του Γενάρη. Οι εκλογές του Ερασιτέχνη, πρέπει να ανοίξουν για τον κόσμο. Να μην είναι το κλειστό κλαμπάκι, 30-40 άτομα, το παρεάκι μας και εντάξει. Ανοίγεις τις εκλογές, γίνεται μια διαδικασία ανοιχτή και στη συνέχεια πιστεύω ότι θα προκύψει ενδιαφέρον για την ομάδα, που μπορεί να επανέλθει κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις.

Δρομολογούνται εκλογές στον Ερασιτέχνη, μήπως πρώτα έπρεπε να βρούμε τον επενδυτή και να παντρέψουμε όλα αυτά μαζί. Να δώσουμε τα κλειδιά του Ερασιτέχνη, στον υποψήφιο επενδυτή; Κανένας δε βάζει χρήματα, σε κάτι που δεν του ανήκει.»

Προτεινόμενα Άρθρα