Μεταγραφική ενίσχυση για το γυναικείο ποδόσφαιρο

από AllAboutARIS

Η Γιαμαλή είναι μόλις 14 ετών και αποκτήθηκε από τον Μέντεκα Καλαμαριάς.

Η σχετική ανακοίνωση από το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου του ΑΡΗ αναφέρει:

“Ο ΑΡΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της ταλαντούχας ποδοσφαιρίστριας,της Αλεξάνδρας Γιαμαλή!

Η Αλεξάνδρα Γιαμαλή πέρσι ήταν στον Μέντεκα Καλαμαριάς,ομάδα Β Εθνικής,όντας η μικρότερη σε ηλικία ποδοσφαιρίστρια,12 ετών, με συμμετοχή σε έναν αγώνα Β Εθνικής γυναικών εναντίον του Μαγνησιακού Βόλου.Σε αυτόν τον αγώνα μάλιστα η ταλαντούχα Αλεξάνδρα σκόραρε δύο φορές εναντίον του Μαγνησιακού Βόλου και είναι η μικρότερη σε ηλικίασκόρερ στην ιστορία της Β Εθνικής.
Επίσης,η μία από τις πιο ταλαντούχες ποδοσφαιρίστριες στην Ελλάδα, η Αλεξάνδρα Γιαμαλή είναι και η μικρότερη σε ηλικία ποδοσφαιρίστρια της Α Εθνικής!

Η Αλεξάνδρα Γιαμαλή γεννήθηκε στις 26/12/2002 στην Θεσσαλονίκη,είναι μαθήτρια Β’ γυμνασίου και έχει ύψος 1,60,είναι 53 κιλά και αγωνίζεται στην θέση του δεύτερου επιθετικού.
Μπορεί να αγωνιστεί και ως επιθετικός μέσος και ως δεξιός ή αριστερός πλάγιος επιθετικός.Επίσης,η Αλεξάνδρα Γιαμαλή παίζει με πολύ ευχέρεια και σε όλες τις υπόλοιπες θέσεις!

Ομάδες της Αλεξάνδρας πριν έρθει στον ΑΡΗ:
2010-2012: στην γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ
2013: στην ακαδημία αγοριών του ΑΟ Πρωτέας Ευόσμου,η οποία ομάδα συνεργάζεται με τον παοκ
2014-2015: στην σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη,όπου έφτασε με την ομάδα των αγοριών μέχρι τον τελικό της ΕΠΣΜ
2015:στον Μέντεκα Καλαμαριάς,ομάδα Β εθνικής γυναικών,όπου είχε μία συμμετοχή και 2 γκολ στον αγώνα Μέντεκας Καλαμαριάς-Μαγνησιακός Βόλου 3-0 και έτσι βοήθησε την ομάδα του Μέντεκα Καλαμαριάς να παραμείνει στην Β Εθνική.

Ο ΑΡΗΣ εύχεται στην Αλεξάνδρα υγεία και καλή επιτυχία!”

Προτεινόμενα Άρθρα