Συμφωνία για Κ16 και Κ17

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Από το καλοκαίρι θα σχεδιαστεί εκ νέου ο τρόπος λειτουργίας των συγκεκριμένων ομάδων

Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν την πλευρά του Θόδωρου Καρυπίδη, αλλά κυρίως του Ερασιτέχνη ΑΡΗ λόγω του κόστους που υπάρχει, είναι και αυτό των ομάδων της Κ16 και Κ17 που τα τελευταία χρόνια υπολειτουργούν και παραμένουν ζωνατές χάρη στις προσπάθειες των γονιών των παιιδιών.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα, λοιπόν, υπήρξε συμφωνία της πλευρά του ΑΣ με τον Θόδωρο Καρυπίδη- με δεδομένο ότι αυτή την στιγμή δεν μπορεί να υπάρξει κανένας προγραμματισμός για φέτος- ότι οι ομάδες θα παραμείνουν υπό την αιγίδα του Ερασιτέχνη με τον Θόδωρο Καρυπίδη να αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσει το μεγαλύτερο κομμάτι των αναγκών μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Στην ουσία θα υπάρξει μία διευκόλυνση σε οικονομικό επίπεδο ως το καλοκαίρι και τότε εφόσον βέβαια συνεχίσει η πλευρά Καρυπίδη και αναλάβει τη νέα ΠΑΕ ΑΡΗΣ, θα λειτουργήσει με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο οργάνωσης και στελέχωσης των ομάδων αυτών σε όλα τα επίπεδα. 

Ας ελπίσουμε όλοι ότι είναι η τελευταία σεζόν που λειτουργούν οι ομάδες αυτές με μεσοβέζικες λύσεις και από το καλοκαίρι θα λειτουργούν πραγματικά ως τμήματα προετοιμασίας για την στελέχωση της πρώτης ομάδας. Να σημειωθεί βέβαια ότι πρέπει κάποια στιγμή να υπάρχει και μία ενιαία λειτουργία και με τις Ακαδημίες που λειτουργούν υπό τον κ. Καραμανλή και σε γενικές γραμμές λειτουργούν χωρίς προβλήματα και με στόχο την ανακάλυψη ταλέντων και αυριανών συντελλεστών της πρώτης ομάδας του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα