Νίκες για Άλμπα, Μιλάνο, ήττα για Νεπτούνας

από AllAboutARIS

Δύο νίκες και μία ήττα ο απολογισμός για τις τρεις ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες με τους «κίτρινους» στο «Last 32» του Eurocup.

Η Αρμάνι Μιλάνο πήρε χθες το βράδυ το ντέρμπι κορυφής στην έδρα της Κρεμόνα με 76-91 έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Όλιβερ Λαφαγετ που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 24 πόντους (7/9 τρίποντα) σε 23 λεπτά συμμετοχής, ενώ άξιοι συμπαραστάτες για την ομάδα του Γάσμιν Ρέπεσα ήταν οι Μίλαν Μάτσβαν (15 πόντοι), Τζαμέλ ΜακΛίν 12 πόντοι και Κρούνοσλαβ Σιμόν (13 πόντοι). Με αυτή τη νίκη, η Αρμάνι Μιλάνο προσπέρασε την Κρεμόνα κι έπιασε κορυφή ισόβαθμοι με την Ρετζιάνα και ενδεχομένως την Τρέντο που αγωνίζεται αύριο στην έδρα της Βενέτσια.

Στα σημερινά παιχνίδια, η Άλμπα Βερολίνου επικράτησε εύκολα της ουραγού Μιτελντόιτσερ με 89-58. Τσέρι, Μιλοσάβλιεβιτς και Κικάνοβιτς ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς με 19, 12 και 10 πόντους αντίστοιχα. Η Άλμπα βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από την πρωτοπόρο Μπάμπεργκ.

Η Νεπτούνας ήταν η μόνη από τις τρεις αντιπάλους του ΑΡΗ που δεν κατάφερε να κερδίσει καθώς γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τη Λιέτουβος Ρίτας με 80-76. Γιούινγκ, Γκιρτζιούνας, Μπάντερ και Μπουτκεβίτσιους ολοκλήρωσαν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων (14, 12, 12 και 11 αντίστοιχα), ενώ ο Τζεράι Γκραντ είχε 9 πόντους και 8 ριμπάουντ. Η Νεπτούνας βρίσκεται στην 4η θέση αρκετά πίσω από τις δύο πρώτες ομάδες, Ζαλγκίρις και Λιέτουβος Ρίτας.

Προτεινόμενα Άρθρα